Hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi: İşte o il ve ilçeler...

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi. İşte eğitime ara verilen yerler...

İstanbul-Şile

İstanbul Şile ilçesinde, kentte etkili olan kötü hava şartları sebebiyle bugün Şile'deki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir günlük ara verildi. Ayrıca, Şile'deki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli veya kronik hastalığı bulunan personel de idari izinli sayılacak.

Bartın-Amasra

Bartın'ın Amasra ilçesinde de olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Amasra Kaymakamlığı, ilçedeki tüm resmi ve özel eğitim kurumlarındaki (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 20 Kasım 2023 Pazartesi günü için bir günlük ara verildiğini duyurdu. Ayrıca, aynı tarihte kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 1 gün idari izinli sayılacak.

Bolu

Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, il genelindeki olumsuz hava şartları sebebiyle 20 Kasım'da tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün ara verildiği belirtilmiştir. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacak.

Hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi: İşte o il ve ilçeler... resim: 0

Düzce 

Düzce'nin Akçakoca ve Yığılca ilçelerinde yaşanan şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Sakarya-Hendek

Sakarya'nın Hendek ilçesinde ise taşımalı eğitime bir gün ara verilerek, ilçenin yüksek mahallelerindeki olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle belirli mahallelerdeki taşımalı eğitim durduruldu.

Zonguldak

Zonguldak genelinde olumsuz hava şartları sebebiyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün ara verildi. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacak.

Karabük

Karabük'ün Eflani ve Eskipazar ilçelerinde kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi. 

Sinop

Sinop'un kıyı kesimlerinde yaşanan fırtına ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezi ile Ayancık, Türkeli, Gerze ve Erfelek ilçeleriyle köylerinde tüm resmi ve özel okullarda, özel eğitim kurumlarında, halk eğitim kurslarında, özel öğretim kurslarında bugün eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel de aynı tarihte idari izinli sayılacak.

Etiketler hava durumu
Yorumlar
Kalan Karakter 800