Google’ın harika özellikleri ile donatılmış laptopu “Chromebook Plus incelemesi”

Chromebook Plus incelemesi ile bu laptopu almak isteyenlere bir yol göstermek istedik. İşte karşınızda Google tarafından piyasaya sunulan Chromebook Plus incelemesi…

Güncelleme:

Son 10 yıldır özellikle Google laptoplara yeterince ilgi göstermedi diyebiliriz. Çünkü neredeyse birkaç standart dışında hepsi olduğu yerde kaldı. Teknik özellikler olarak biraz daha güncellenen laptoplar için biz de Chromebook Plus incelemesi gerçekleştirdik. Google, bu sefer attığını 12’den vurabilmiş mi birlikte bakalım…

Chromebook Plus incelemesi

Chromebook Plus, ismindeki Plus ile birlikte eski versiyonlardan birkaç adım daha ileride olduğunu bizlere anlatmaya çalışıyor. Ancak sadece isim değişikliği yetmez bu fikre kapılmamıza. Ucuzluğu ile ön plana çıkan dizüstü bilgisayar birkaç yazılım özelliği, teknik gelişimler ile birlikte bir önceki sürüme göre 2 kat performans artışı da sağlamış gözüküyor.

Google’ın harika özellikleri ile donatılmış laptopu “Chromebook Plus incelemesi” resim: 0

Tüm bunlara rağmen bilgisayar ile çok haşır neşir olmayan bir kullanıcı için eski versiyon ile yeni versiyon arasındaki farkın bulunması, anlaşılması oldukça güç. Eğer siz de Chromebook Plus alacaksanız bunu hız ve kalite için değil biraz daha ekonomik yapısı dolayısı ile alabilirsiniz. Ancak bunda Google Workspace uygulamalarını açmak ve internette online bir şekilde gezinmek için yapabilirsiniz.

Chromebook Plus 400 $ fiyatı ile satışa çıkıyor. Rekabet edebilmek için en azından 600 $ - 700 $ veya 800 $ gibi seviyelerin gözükmesi gerekiyor. Genellikle basit gezinmeler, video izlemeler için kullanılan Chromebook’lardan daha fazla bir verim elde etmek halen zor gibi duruyor. En azından bu fiyat aralığında oldukça beklentileri farklı şekillerde karşılayacak gibi.

Etiketler Teknoloji laptop
Yorumlar
Kalan Karakter 800