Apple, Vision Pro 2’yi henüz piyasada dahi sürmeden inanılmaz şekilde yeniden tasarlama kararı aldı!

Vision Pro 2 kulaklığı şıklığı ve zarifliği ile görenleri şaşkına uğratırken Apple’dan şok bir karar geldi. Henüz piyasaya dahi çıkmayan kulaklık yeniden mi tasarlanacak?

Güncelleme:

Dünyanın en önemli teknoloji devlerinden bir tanesi olan Apple, her geçen gün yeni bir ürün piyasaya sürmek için gün sayıyor. Ancak bazı ürünler var ki onları henüz piyasaya sürmeden iptal etme kararı alıyor. İşte onlardan bir tanesi olan Vision Pro 2 kulaklığının neden piyasaya sürülmeyeceğini biliyor musunuz?

Tasarım ve şıklık konusunda oldukça iyi olan Vision Pro 2’nin maliyeti piyasayı sarsacak gibi duruyor. Çünkü henüz piyasaya çıkmasa dahi 3.500 $ civarında bir satış rakamından bahsediliyor. İşte bu noktada pek çok kullanıcı için kulaklık almak sadece hayal olarak kalabilir.

Apple Vision Pro 2 çıkışı erteleniyor

2024 yılının ilk başlarında piyasaya çıkması beklenen Vision Pro 2 çıkış tarihi de an itibari ile ertelenmiş durumda. Ağırlık olarak 453 gram olan kulaklığın rahatlığı da beraberinde getirmesi bekleniyordu. Ancak bu durum ağırlık olarak kulaklığın biraz daha hafiflemesine ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Gözlük kullananlar ve ağır bulanlar için yeniden bir tasarımın yapılması da gündemde olan diğer bir mesele olarak dikkat çekiyor.

Apple, Vision Pro 2’yi henüz piyasada dahi sürmeden inanılmaz şekilde yeniden tasarlama kararı aldı! resim: 0

Kulaklık kullanan kişiler için de bir manyetik lens oluşturmaktan bahseden Apple, ilerleyen zamanlarda yepyeni bir teknoloji ile yeniden gündeme gelebilir. Ancak şuan için 2024 yılının başında piyasaya çıkacak olan kulaklığın yeniden başka bir tarihte piyasaya sunulması söz konusu olacak gibi duruyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800