MONAY'LA SORU CEVAP
Soru Sor
Kredi kartı
Merhaba ben öğretmenim kredi kartı kullanımında gereksiz harcamalar yaparak gereğinden fazla borç yapabiliyorum bu da birikimimi engelliyor haliyle fakat kredi kartsız yaşam mümkün olmuyor günümüzde sizce bu harcamayı en asgari düzeye indirmek için ne önerirsiniz birde en iyi yatırım aracını altın diye düşünüyorum sizin fikriniz ne yönde? Teşekkürler
Cevaplayan:
Para Durumu
14 Nisan 2018
Borç
Hangi sektörde iş yapabilirim?
Yıllarca inşaat sektöründe satış temsilciliği yaptım her türlü insanla çalışmanın yılgınlığı ile 6 aydır işsiz olarak evde oturmaktayım.Bir iş yapmak istiyorum ama riske atacak bir birikimim de yok.Acaba Kosgeb'e başvursam bana iş fikri ve sermaye olarak yardım edebilirler mi?Sizi sosyal medyadan takip ediyorum eğer bir yardımda bulunursanız çok sevinirim.
Cevaplayan:
Para Durumu
14 Nisan 2018
Kobi kredisi
Borç ödeme
Kredi kartı borcumu taksitlendirdim ilk 6 taksitini aksatmadan ödedim fakat işten ayrıldığım için ödeyemedim 1 taksit ve kalan 3 taksit olmak üzere 4 taksit borcum var bunun için ne yapmalıyım ?
Cevaplayan:
Para Durumu
14 Nisan 2018
Borç
Evhanımı sigortası
Ev hanımı sigortasını bir kere başvurmak yeterli mi.Yoksa belli bir süresi var mı.
Cevaplayan:
Para Durumu
14 Nisan 2018
Borç
Farklı yerlere farklı miktarlarda olan borçlarımı kapatmak istiyorum
Merhabalar, ben işe başlayalı 4 ay oldu. Devlet kurumunda çalışıyorum fakat işe başladığımdan beri hiçbir şekilde borçlarımı kapatamadım ve kenara da atamadım . Her ay borcum artıyor ve farklı yerlere farklı miktarlarda borçlarım var . Aynı zamanda evlilik yolunda ilerliyorum . Yapabildiğim şey ay sonunda elimde para kalırsa başka hesaba atmak ama kalmasın diye de ısrarla harcamaya devam ediyorum . Hem çeyizimi ufaktan hazırlamak hem de kenara üç beş kuruş atmak istiyorum . Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cevaplayan:
Para Durumu
14 Nisan 2018
Borç
Kredi kartı
Bireysel emekliliğe geçiş yaparsam kredi kartı alabilir miyim?
Cevaplayan:
Para Durumu
14 Nisan 2018
Borç
Kredi ve kredi kartı borçlarımı kapatmak için bütçe planı
Her sıkıştığımızda küçük küçük kredilere başvurduk şu anda bunların geri ödemesi aylık 2000 tl ye yakın bir miktar.
kira giderimiz 1150 tl
Eşim ve benim aylık 9000 tl 'ye yakın gelirimiz var. Ancak topladığımızda gelirimiz giderimiz neredeyse eşitleniyor.
Birikimimiz veya yatırımımız halen yok. Nerede yanlış yapıyoruz bilmiyorum
Cevaplayan:
Para Durumu
14 Nisan 2018
Borç
KREDİ KARTI VE KREDİ
Merhaba
Kredi kartım ilk defa kullanıma kapatıldı. Böyle olduğu takdirde taşıt kredisi çekebiliyor muyum ? Kredi notum çok düşük olduğu için ekstra kredi kartı ya da farklı az bir tutar kredi dahi verilmiyor. Düzenli olarak maaşım var, hesap kesimleri farklı olduğu için gecikmeler oluyor ne kadar süre sonra notum düzelir ve neler yapmam gerekiyor??
Cevaplayan:
Para Durumu
14 Nisan 2018
Borç
Kredi tekrarları
Uzun zamandır ödeyip bitiremediğim kredi ödemelerimi toparlamak ve bitirmek istiyorum.Geç ödemelerimden puanım düşük ne yapabilirim?
Cevaplayan:
Para Durumu
14 Nisan 2018
Borç