Yeni bir yerli otomobil daha geliyor! TOGG’a rakip olacak!

TOGG ile birlikte ilk defa milli ve yerli otomobil üreten Türkiye’de bu haberin hemen ardından ikinci yerli ve milli otomobilde üretilecek.

Güncelleme:

TOGG ile birlikte ilk defa milli ve yerli otomobil üreten Türkiye’de bu haberin hemen ardından ikinci yerli ve milli otomobilde üretilecek. Kısa sürede ikinci yerli ve milli otomobilin üretilmeye başlanacak olması herkeste büyük bir sevinç dalgası yarattı. Özellikle 2024 yılında asfalta çıkacak olan yeni yerli otomobilin markası ise Very olacak!

Türkiye’nin otomovil pazarındaki hükmü giderek artıyor. İlk elektrikli otomobilini üreten Türkiye, ardından ikincisi ile gündeme geliyor. Bu sefer Very isminde üretilecek olan otomobilde tıpkı TOGG gibi %100 yerli olacak. 2024 yılında asfalta ayak basması beklenen Very için heyecan dorukta.

Şimdiden 800 sipariş aldı

300 günde geliştirilen Very, Go Green Fuarı’nda görücüye çıkmayı bekliyor. Tanıtım olarak bu fuarın hedef alındığı otomobil için geri sayım son hızıyla devam ediyor. Öyle ki şuanda dahi 300 sipariş almış durumda olan otomobile olan ilgi en üst seviyede gerçekleşiyor.

Seri üretimin 2025 yılında başlayacağı otomobilin bugünkü fiyatı ortalama olarak 25 bin dolar. Ancak asfalta çıkacağı tarihlerde daha net bir fiyat belirlenecek ve o günkü fiyat üzerinden işlemler yapılacak. Buna göre sadece Türkiye değil Very’nin Avrupa’da da satışa sunulacağı ifade ediliyor.

Etiketler Togg
Yorumlar
Kalan Karakter 800