TOGG üretiminde kritik rakam aşıldı! İşte banttan inen TOGG sayısı

Bugün itibariyle artık TOGG üretiminde kritik rakam aşıldı. Ekim ayısını 9 binli üretim sayıları ile kapatan TOGG, Kasım ayının ilk haftasındaki yaptığı üretim ile birlikte 10.000 üretimi geçmeyi başardı.

Güncelleme:

Bugün itibariyle artık TOGG üretiminde kritik rakam aşıldı. Ekim ayısını 9 binli üretim sayıları ile kapatan TOGG, Kasım ayının ilk haftasındaki yaptığı üretim ile birlikte 10.000 üretimi geçmeyi başardı. Bu müjdeyi ise Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır duyurdu.

TOGG üretiminde kritik rakam aşıldı! İşte banttan inen TOGG sayısı resim: 0

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TBMM’de gerçekleştirilen bütçe toplantılarına katıldı. Burada basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Kacır, bugün itibariyle 10.000 araç üretiminin tamamlandığını duyurdu. Türkiye’nin ilk ve tek Milli otomobili olan TOGG için bu kritik eşiğin aşılması çok önemli. İlerleyen dönemde 100.000 adet ve 1.000.000 adet gibi üretim değerlerine ulaşmak şuan için en öncelikli mesele.

Bakan Kacır’dan dönüşüm açıklaması

TBMM’de bütçe görüşmelerine katılan Kacır, burada basın mensuplarına birbirinden kritik açıklamalarda bulundu. Bunlardan bir tanesi de dijital dönüşüm ve yeşile dönüşüm ile alakalı olanlar. Teknolojik olarak ilk hedeflerinin dijital dönüşüm olduğunu söyleyen Kacır, özellikle yeşil dönüşüme yönelik olarak gerçekleştirilen teknolojilere büyük önem verdiklerini söyledi. 2030 yılına kadar Türkiye’nin daha çevreci bir toplum olma yolunda önemli adımlar atacağını da belirtti.

Etiketler Togg
Yorumlar
Kalan Karakter 800