Sıfır araçlardaki gerileme son sürat devam ediyor! İşte en ucuz 4 sıfır otomobil…

İkinci el otomobil fiyatlarında bunlar yaşanırken sıfır otomobillerde de yılsonu kampanyaları kendisini belli etmeye başladı. İşte detaylar…

Güncelleme:

Araç piyasasındaki gözle görülür düşüş hala devam ediyor. Aracını satamayan sürücülerin giderek fiyat düşürdüğü bu noktada ise araç fiyatları hala düşüş eğilimini sürdürüyor. İkinci el otomobil fiyatlarında bunlar yaşanırken sıfır otomobillerde de yılsonu kampanyaları kendisini belli etmeye başladı. İşte detaylar…

2. el otomobil fiyatlarında satışların düştüğü gözlenirken bunu sıfır otomobillerdeki indirimlerde tetikliyor. Artık sıfır otomobillere ulaşım çok daha kolay olurken firmalarda yılsonu hedeflerini tutturmak için adeta bir indirim yarışına girmiş durumda. Özellikle pandemi süreci ile birlikte başlayan otomobil tedarik sürecinin baltalanması ile ilgili durumlar artık geride kalmış gözüküyor.

Sıfır araçlardaki gerileme son sürat devam ediyor! İşte en ucuz 4 sıfır otomobil… resim: 0

Sıfır otomobillere ilgi arttı

Eskiden yaşanan tedarik sıkıntısının aksine sıfır otomobil almak istediğinizde hemen tedarik edebildiğiniz de bir gerçek. Üstelik sıfır otomobil fiyatlarının yılsonu itibariyle son derece dip seviyelerde bulunduğu da görülüyor. Ayrıca %15 - %20 oranında ekstra yapılan indirim de dikkat çekiyor. Burada dikkat çeken en ucuz modeller şu şekilde:

  • Hyundai i10
  • Fiat Egea
  • Seat İbiza
  • Citroen C3

Ucuz yollu sıfır otomobil almak istiyorsanız eğer bu araçları bir incelemenizi ve ardından kararınızı vermenizi tavsiye ederiz. En azından piyasa konusunda bilginiz olur.

Etiketler Otomobil
Yorumlar
Kalan Karakter 800