Ziraat, Halkbankası ve Garanti bir araya gelerek emeklilere özel fırsatlar sundu

En köklü bankalar bir araya gelerek emeklilere yönelik avantajlarla dolu bir müjdeyi duyurdu. Yarın sabah itibariyle Ziraat Bankası, Halkbank ve Garanti Bankası emeklileri, GECE tarafından sağlanan ek ödemelerle hesaplarını kontrol edebilecekler.

Güncelleme:

Bu özel kampanyalar, emekli vatandaşlara 36 aylık vadeli ödeme seçenekleri sunuyor. Sadece ek ödeme imkânı değil, aynı zamanda bankaların sunduğu avantajlar da dikkat çekiyor. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Garantisi Bankası özel promosyonlar sundu.

Ziraat promosyon kampanyası

Ziraat, SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini üzerinden alanlara özel olarak sunulan peşin promosyon avantajları şu şekildedir:

3.500 TL'nin altında emekli aylığı alan müşterilerimize, aylık 3.000 TL peşin promosyon,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alan müşterilerimize, aylık 3.500 TL peşin promosyon,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alan müşterilerimize ise, aylık 4.500 TL peşin promosyon,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alan müşterilere ise aylık 5.000 TL promosyon ödemeleri yapılacaktır.

Halkbank'tan özel kampanya

Halkbank, emekli maaşı alan vatandaşlar için 7 gün 24 saat başvuru kolaylığı sağlıyor. İnternet bankacılığı uygulamaları ve şubeler aracılığıyla, emeklilere 17.000 TL ek ödeme fırsatı sunan hızlı ve kolay başvurularla finansal rahatlama imkanı tanıyor.

Halkbank’tan 3 yıl boyunca düzenli olarak emekli maaşı alan SGK emeklileri, özel bir promosyon programından faydalanabilir. Promosyon ödemeleri alınan maaş tutarlarına göre belirlenir. 10.000 TL ve üzeri alan emeklilere Halkbank’tan 5 bin TL ödeme yapılacaktır.

Garanti Bankası’ndan emeklilere promosyon kampanyası

Garanti Bankası, emekli maaşı alan vatandaşlara özel düşük faizli kredi seçenekleri sunarak acil ihtiyaçlar için hızlı çözümler sağlıyor. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan başvurular, onaylandığı anda kredi tutarı aynı gün içinde hesaplara aktarılıyor.

Banka, "Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara özel hoş geldin paketinde 8.500 TL’ye varan avantajlar sizleri bekliyor! Emekli promosyonu fırsatını kaçırmayın" diyerek emeklilere sesleniyor. Emekli maaşı promosyonu anlaşması yapan müşterilere ise ödemeleri bu sabah itibariyle hesaplarına yatırıldı.

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800