TOGG, D-Smart GO uygulaması, TOGG kullanıcılar tarafından büyük beğeni topladı!

Nisan ayından itibaren TOGG T10X’te erişime açılan D-Smart GO, TOGG kullanıcıların yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlanarak, büyük ilgi gördü. Türkiye’de bir ilk olarak dikkatleri çeken uygulama ile ilgili bilgiler işte sizlerle...

Güncelleme:

TOGG kullanıcıları, araçları elektrikli şarj istasyonlarında bekledikleri sürede, bekleme alalarında vakit geçirmek bilgi sahibi olmak için D-Smart GO uygulamasını kullanarak, kaliteli vakit geçiriyor. Bu durum dikkate alındığında yeni uygulamanın TOGG kullanıcılarına çok faydalı olduğu dikkatleri çekiyor.

TOGG D-Smart GO indirilme oranı yüzde 80’e ulaştı!

Togg T10X kullanıcıların, Nisan ayından itibaren Tru.Store çevrimiçi uygulama mağazası aracılığıyla D-Smart GO’yu indirmeye başladığı, Canlı TV özelliğiyle hizmete sunulan D-Smart GO, T10X kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılandı. Yaklaşık bir ay gibi kısa bir sürede D-Smart GO’nun indirilme oranı yüzde 80’e ulaştı.

TOGG kullanıcıları, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabildiği D-Smart GO ile filmden diziye, haberden spora, çocuktan belgesele 100’ü aşkın ulusal ve D-Smart GO’ya özel kanalla hizmet veren platformda, 72 saat geri alarak hiçbir içeriği kaçırmıyor. Seyahat sırasında ise yolcu ekranı açık kalırken, sürücünün dikkati  dağılmaması için ana ekran kapalı kalıyor.

Ar-Ge Müdürü Erkan Kara uygulama ile ilgili açıklama yaptı!

D-Smart GO uygulamasının TOGG T10X bilgi ve eğlence sistemi üzerinde çalışan bir uygulama olduğuna dikkat çeken D-Smart Ar-Ge Müdürü Erkan Kara, çalışmalara 2023’ün yaz döneminde başladıklarını açıklayarak, ortalama 3 aylık bir teknik çalışma ile uygulamanın hazır olduğunun bilgisini verdi.

Kara, “Geçen ay nisan itibariyle de kullanıcıların hizmetin sunmuş olduğumuz uygulama tamamen Türk mühendisleri tarafından Ar-Ge merkezlerimizle geliştirilen bir servis” olduğuna dikkat çekerek, T10X içerisinde Android tabanlı bilgi, eğlence sisteminin mevcut olduğunu açıkladı.

Kara “Tru.store adında bir uygulama mağazası üzerinden, “D-Smart GO” uygulaması bu uygulama mağazasından indirilerek kurularak kullanılabiliyor” dedi.

Türkiye’de bir ilk olarak dikkatleri çeken bu uygulama, akıllı araçta televizyon izleme servisi olarak dünyada da öncü uygulamalardan birisi olarak nitelendiriliyor.

D-Smart İş Geliştirme Direktörü İlker Kızıltoprak açıklama yaptı!

Ar-Ge Müdürü Erkan Kara,  “TOGG kullanıcıları ile yaptığımız kampanyayla bir yıl boyunca ücretsiz kullanma hakkına sahipler” diyerek, “TOGG içerisinde 100’ü aşkın canlı kanalı ücretsiz olarak izleyebilirler. Özelikle, TOGG, araçları elektrikli şarj istasyonlarında beklerken, TOGG kullanıcılarının oradaki bekleme alalarında vakit geçirmesi ve bilgi sahibi olması adına “D-Smart GO” uygulamamız çok faydalı oldu” dedi.  

Kızıltoprak, bu uygulama ile ilgili kullanıcılardan olumlu yönde yanıtlar geldiğini açıkladı

Yorumlar
Kalan Karakter 800