Starbucks Türkiye ürünlerine zam geldi

Dünya çapında tanınan kahve devi Starbucks, gelirlerindeki azalışı dengelemek için Türkiye'deki ürün fiyatlarını ikinci kez bu yıl revize etti. Bu güncellemeyle birlikte, küçük boy (Tall) sade filtre kahvenin fiyatı 60 liradan 70 liraya yükseldi. İşte Starbucks'ın zamlı fiyatları...

Güncelleme:

Starbucks, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı protestolar ve boykot çağrılarıyla karşı karşıya kaldı ve bu durum şirketin gelirlerini olumsuz etkiledi.

Ocak-mart döneminde, yıllık bazda yaklaşık yüzde 2'lik bir azalma ile gelirleri 8,6 milyar dolara geriledi. Aynı dönemde, beklenenin aksine, mağaza satışları yüzde 4 azaldı ve 2020'nin sonundan bu yana ilk kez düşüş yaşandı.

Starbucks mağazalarının trafiği de yüzde 6 azaldı. Gelirlerindeki bu düşüşün etkisiyle, dünyaca ünlü kahve zinciri Türkiye'deki fiyatlarına bu yıl ikinci kez zam yapma kararı aldı. Küçük boy (Tall) filtre kahvenin fiyatı 45 liradan 60 liraya yükseldi ve aynı ürünün internet üzerinden sipariş edilen platformlardaki fiyatı da 85 liraya çıktı.

İşte Starbucks zamlı fiyat listesi: 

Starbucks Türkiye ürünlerine zam geldi resim: 0
 
 
 
 
 
 

Etiketler Zam Starbucks
Yorumlar
Kalan Karakter 800