Netflix reklamlarında devrim gibi değişiklik! Reklamlı abonelik paketini böyle kullanırsanız…

Netflix reklamlar konusunda devrim gibi bir adım atmaya hazırlanıyor! Daha fazla reklam izleyen kişilere daha az reklam gösterileceği yeni bir modele geçiliyor.

Güncelleme:

Netflix reklamlar konusunda devrim gibi bir adım atmaya hazırlanıyor! Daha fazla reklam izleyen kişilere daha az reklam gösterileceği yeni bir modele geçiliyor. Netflix tarafından yapılan duyuruda reklamlı abonelik paketi an itibariyle 15 milyon kullanıcıya ulaşmış durumda.

Henüz Türkiye’ye gelmeyen bu özellik önümüzdeki yıldan itibaren ise dizi bölümlerini üst üste izleyen kişilere daha az reklam gönderilecek. Böylece daha çok izleyen kişilere özel olarak daha az reklam gösterilmiş olacak.

Reklamlı Netflix dönemi

2022 yılının sonlarında Netflix bildiğiniz üzere bir reklamlı abonelik modeli başlatmıştı. Dev platformda bunu kullanan üye sayısı an itibariyle 15 milyonu geçmiş durumda. Şirket daha önce Mayıs ayında bu paketin 5 milyon olduğunu duyurmuştu. Şuan ise tam 3 katına çıkmış durumda.

Netflix reklamlarında devrim gibi değişiklik! Reklamlı abonelik paketini böyle kullanırsanız… resim: 0

Üstelik yapılacak olan bir değişiklik ile birlikte daha çok dizi izleyen kişilere daha az reklam gösterileceğini de açıkladı. Böylece bir nevi sadakat sistemine dönen platformda herkes aradığı çözümü rahatça bulabilecek. Bu özellikle birlikte sadakat programının da daha yoğun bir şekilde kullanılması bekleniyor.

Etiketler Netflix
Yorumlar
Kalan Karakter 800