Monay: Finansal Hayatını Yönetirken Nakit İade ile Kazan!

Monay ile borç yönetimi, para biriktirme ve finansal hedeflerinize ulaşmak çok kolay. En iyi para yönetimi ve biriktirme uygulaması Monay ile tanışın. Monay Kart'ın anında Nakit İade (Cashback) özelliğiyle ihtiyaçlarınızı alırken kazanın!

Yiğit Sağızlı Yiğit Sağızlı yigit@paradurumu.tv
Monay Sana Göre!
Monay Sana Göre!

Artık gelirini, harcamalarını, borçlarını ve finansal hedeflerini Monay ile kolaylıkla yönetebilirsin. Tek yapman gereken uygulamayı indirmek ve Monay'ın sana özel avantajlarını keşfetmek.

Uygulamayı APP Store veya Google Play ile ücretsiz indirmek için tıklayın.

Yapay Zeka ile Pratik Takip
Yapay Zeka ile Pratik Takip

Monay'ın içerisinde yer alan yapay zeka ile sohbet edebilir, finansal konularda bilinçlenebilirsin. Ayrıca yaptığın harcamaları kolayca not alabilir ve listeleyebilirsin. Örneğin “50 TL domates” gibi ifadelerle hızlıca harcamalarınızı mutfak kategorisine kaydedebilirsin. Yapay zeka sayesinde, harcamaların otomatik olarak kategorilendirilir ve takibini yapman çok daha kolay hale gelir.

Monay, harcamanı kaydettikten sonra bunun bir İstek mi yoksa İhtiyaç mı olduğunu sorar. Bu sayede ay sonu dönüp baktığınızda bütçenizin ne kadarı ihtiyaçlarına, ne kadarı zaaf harcamalarına gitmiş kolayca görebilirsin. Harcamalarını 'istek' veya 'ihtiyaç' diye ayırarak bütçeni daha etkin bir şekilde yönetebilirsin.

Monay Kart: Akıllı Harcarken Kazan
Monay Kart: Akıllı Harcarken Kazan

Tüm alışverişlerinizde kullanabileceğin Monay Kart çıktı! Ön ödemeli Monay Kart ile anlaşmalı yerlerden yaptığın alışverişlerinde anında nakit iade (cashback) kazanırsın.


Ücretsiz Monay Kart ile şu mağazalarda anında nakit iade fırsatı:

  • Atasay harcamalarında %5
  • Hotiç harcamalarında %7
  • Usta dönerci harcamalarında %3
  • E-bebek harcamalarında %4
  • English Home harcamalarında %7
  • İpekyol harcamalarında %8
  • Koçtaş harcamalarında %2
  • Burger King harcamalarında %2
  • Happy Center harcamalarında %3
  • DeFacto harcamalarında %6
  • Ikea harcamalarında %5
  • Carrefour harcamalarında %3
  • Mavi harcamalarında %5
  • Teknosa harcamalarında %2

Ve daha birçok yerde Nakit iade seni bekliyor!


Örneğin DeFacto mağazasından yaptığın 1000 liralık bir alışverişin ödemesini Monay Kart ile yaptığında anında 60 lirası kartına iade oluyor, alışverişin 940 liraya gelmiş oluyor. Monay Kart sayesinde ihtiyaçlarını alırken kazanıyorsun!

Monay Kart'ı İncelemek için Hemen Tıkla!

Para Uzmanları ile Ücretsiz Finansal Planlama
Para Uzmanları ile Ücretsiz Finansal Planlama

Uygulama içerisinde yer alan Monay Para Uzmanları sayesinde finansal planlama yapabilir ve aklınıza takılan soruları görüşme yaparak çekinmeden sorabilirsin. Üstelik finansal planlamanı gerçekleştirebileceğin ve sorularını yanıt alabileceğin Monay Para Uzmanları ile görüşmeler şu an ücretsiz!

Monay Yolculukları
Monay Yolculukları

Monay içerisinde ekonomik farkındalığını geliştirecek yolculuklara sahip. Her bir yolculuk finansal okuryazarlığını geliştirecek farklı konularda basit anlatımlara sahip, sohbet şeklinde ilerleyen keyifli içeriklerle dolu. Bu sayede para ile olan ilişkini, kredi kartı kullanımını veya yatırım, borsa konularını ve daha pek çok şeyi kolayca tanıyabilirsin.

Monay Sohbetleri'nde Uzman İsimler
Monay Sohbetleri'nde Uzman İsimler

Monay uygulaması üzerinden haftalık olarak gerçekleşen Monay Sohbetleri’ne katılarak yatırım ve finans konularını farklı bakış açılarıyla işin uzmanlarından dinleyebilirsin. Prof. Dr. Emre Alkın, Prof. Dr. Sinan Canan, Dr. Özgür Bolat ve birçok isim Monay Sohbetleri’ne konuk oluyor ve senin sorularını yanıtlıyor!

MONAY VE MONAY KART'IN SUNDUĞU TÜM AVANTAJLARDAN YARARLANMAK İÇİN HEMEN UYGULAMAYI ÜCRETSİZ OLARAK İNDİR!

Yorumlar
Kalan Karakter 800
Sevde Albayram
indirdim kullanıyorum cok tesekkürler