İstanbullular dikkat! Fırtına geliyor. Meteoroloji ve valilik uyardı

Meteoroloji, İstanbul ve çevre illerde hafta sonu kuzeyden esecek olan rüzgarın fırtına niteliğinde olacağını duyurdu. İstanbul Valiliği de konuyla ilgili olarak fırtınaya karşı alınması gereken tedbirler konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan duyuruya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da rüzgarın kuzey ve kuzeybatı yönlerinden fırtına şeklinde eseceği öngörülüyor. 

Pazar sabahından itibaren ise İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da yer yer fırtına etkisinin artması bekleniyor. Bu durumda, ulaşımda aksamalar, çatıların uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önemli.

İstanbul Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumartesi sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da rüzgarların kuzey ve kuzeybatı yönlerden fırtına (50-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" uyarısında bulunuluyor. 

Yorumlar
Kalan Karakter 800