Goldman Sachs’ın iddialı tahmini geldi, THY hisseleri zirveye doğru hızla yükseliyor!

Goldman Sachs’ın büyük sürprizi geldi. THY hisseleri hızla yükseliyor! Yıl sonunda rekor seviyelere ulaşması bekleniyor.

Güncelleme:

Goldman Sachs, yıl sonuna kadar muazzam bir yükseliş öngörerek yılın bomba tahminini duyurdu. Türk Hava Yolları hissedarları için sevindirici haberler var!

Yükseliş beklentisi piyasayı hareketlendirdi

Goldman Sachs’ın öngörüsüne göre, Türk Hava Yolları hisseleri, Borsa İstanbul’da yeni bir ivme kazanmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki dönemde 395 TL seviyesini aşabileceği belirtilen bu tahmin, yatırımcıları heyecanlandırdı. Şu anda 295 TL seviyelerinde işlem gören THY hisseleri için beklenen bu yükseliş, piyasalarda büyük bir ilgi oluşturdu. Goldman Sachs’ın analizleri, THY hisselerine olan talebi artırırken, yatırımcıların gözü bu büyüme potansiyeline çevrildi.

Yatırımcıların dikkatini çeken gelişmeler söz konusu oldu

Türk Hava Yolları hisseleri, son dönemde dikkat çekici bir yükseliş trendi sergiliyor. Goldman Sachs’ın tahminiyle birlikte, hisseler 295 TL seviyesinden işlem görerek yatırımcıların radarına girdi. Bugün %2,79’luk bir artışla 294,75 TL seviyesinde işlem gören hisseler, 2024 yılında 115,9 TL ile 294,75 TL arasında geniş bir fiyat aralığında işlem gördü.

THY’nin %50,88’i diğer yatırımcılara aitken,  %49,12’si Türkiye Varlık Fonu’na ait. Şirketin genel müdürlüğünü Bilal Ekşi yürütürken, halka açılma tarihi 20 Aralık 1990 olarak kaydedilmiştir. Goldman Sachs’ın olumlu tahmini, THY hisselerine olan ilgiyi artırırken aynı zamanda ise yatırımcılar ve piyasa takipçileri gelecekteki performansı yakından takip ediyor. Şirketin global hava taşımacılığı sektöründeki güçlü konumu, hisselerin gelecekteki performansı için umut vaat ediyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800