Elon Musk istifa ediyor!

Ünlü ABD'li iş insanı Elon Musk, Twitter’daki CEO’luk görevinden istifa anketi başlattı ve çıkan sonucu uygulayacağını duyurdu. Anketten sonuçlarına göre, 'İstifa et' seçeneği oldukça önde gidiyor. Musk'ın sonuçlar kesinleştikten sonra Twitter CEO'luk görevini devretmesi olası.

Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, “Twitter’ın başındaki kişi olarak istifa etmeli miyim? Bu anketin sonuçlarına uyacağım” paylaşımında bulundu. Twiter’ın yeni patronu, anketi başlatmasının ardından yaptığı paylaşımlarda, ayrılma konusunda ‘ciddi’ olduğunu belirtirken, “Ne dilediğine dikkat et, çünkü onu elde edebilirsin. Güç isteyenler, onu en az hak edenlerdir” ifadelerini kullandı.

ANKETİN SON BULMASINA 2 SAAT KALDI

Twitter CEO’sunun, yaklaşık 2 saat sonra son bulacak anketinde şu ana kadar yaklaşık 15,5 milyon oy kullanırken, katılımcıların yüzde 57,3’ü 'Evet istifa et' seçeneğini, 42,37'si ise 'Hayır devam et' seçeneğini işaretledi. Twitter'ı satın alma sürecinin başından bu yana tartışmaların odağında yer alan Musk, kararları ve uygulamalarıyla sosyal medya platformuna zarar verdiği eleştirilerine maruz kalmıştı. Twitter'daki işten çıkarmalar, konum bildiren kullanıcıların hesaplarının silinmesi, mavi tikin ücretli olması ve sansür gibi uygulamalar nedeniyle Musk'a tepki gösteren önemli bir kullanıcı kitlesi oluştu.

"Bak Elon! Papaz olacağız seninle"Twitter hesabından kontrolü dışında beğeniler yapıldığını söyleyen şarkıcı Haluk Levent, Elon Musk'a "Bak Elon! Papaz olacağız seninle bu gidişle" diye seslendi.

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800