Altın’da tarihi rekor kırıldı! Uzmanlar; altın, dolar ve euro için yeni zirveleri gösterdi!

Altında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatları hızlı bir şekilde yükselirken özellikle gram ve çeyrek altında tüm zamanların rekoru kırılmaya devam ediyor.

Güncelleme:

Altında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatları hızlı bir şekilde yükselirken özellikle gram ve çeyrek altında tüm zamanların rekoru kırılmaya devam ediyor. ONS fiyatlarının 2.000 $ seviyelerini geçtiği bugünlerde art arda zirve haberleri de gelmeye devam ediyor. Peki, altın nereye kadar yükselecek? Yeni zirveler neler? İşte uzmanların görüşleri…

FED tarafından gelecek sene faiz indirimi olacağının sinyalleri ile birlikte ONS hızlı bir şekilde yükselmeye devam etti. Buna göre 2.000 $ seviyesini aşan ve şu sıralar 2.100 $ seviyesine dayanan ONS fiyatlarının nereye kadar yükseleceği de merak konusu oldu.

Altın’da yeni zirveler gelecek mi?

ONS altın henüz Çarşamba günü 2.052 $ seviyesi ile son 6 ayın zirvesine çıkarken yükselişine devam ediyor. Ayrıca gram altın ve dolarda hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyor. Özellikle gram altın için en kritik seviye olan 2.000 TL seviyesine ramak kaldı. Gram altın 1.900 TL üzerini çoktan gördü.

Hükümetin OVP ile öngördüğü gibi dolar, Euro gibi yabancı para birimlerinin yükselmesi sonrasında altında da önemli yükselişler görülecektir. İşte bundan dolayı eğer ki açıklamalarda görüldüğü gibi olursa o zaman altın fiyatlarında yeni rekorların gelmesi kaçınılmaz bir son olacaktır.

Etiketler Gram Altın ons Altın
Yorumlar
Kalan Karakter 800