Sevenlerine müjde: Squid Game oyunu geliyor

Netflix'de tüm zamanların en çok izlenen dizisi olan Squid Game'in oyunu geliyor. İşte detaylar...

Bir süredir oyun dünyasına girmeyi planlayan Netflix, geçtiğimiz hafta kütüphanesine Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas'ı ekleyerek adım attı. Şirket, şimdi de Squid Game oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde 2024 yılında yayımlanacak oyunlarını duyuran Netflix'in en dikkat çeken yapımı Squid Game oldu. Netflix Games Başkanı Mike Verdu, oyunun detayları hakkında bilgi verdi ve dizideki gibi oyuncuların tanıdıklarıyla birlikte yarışabileceklerini açıkladı.

Squid Game oyunu nasıl olacak?

Oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağı henüz belirsiz, ancak Roblox ve Fortnite'daki Squid Game versiyonlarına benzer bir deneyim sunması bekleniyor. Oyunun muhtemelen çok oyunculu bir formatta "Kırmızı Işık, Yeşil Işık" ve "Dalgona" gibi yarışmaları içereceği düşünülüyor.

Sevenlerine müjde: Squid Game oyunu geliyor resim: 0

Netflix, Squid Game'in yanı sıra kütüphanesine ekleyeceği diğer oyunları da duyurdu. Bu oyunlar arasında Cozy Grove: Camp Spirit, FashionVerse, Game Dev Tycoon ve Sonic Mania Plus yer alıyor. FashionVerse'in Netflix Games'e özel ve mobil cihazlarda oynanabilir olacağı belirtildi.

Son yıllarda Netflix üyeliği bir miktar pahalandı, ancak Netflix Games kapsamında dikkat çeken oyunların olduğunu göz ardı etmemek önemlidir. Football Manager 2024 Mobile, Valiant Hearts: Coming Home, Reigns: Three Kingdoms, The Queen’s Gambit Chess ve Stranger Things 3: The Game, bu dikkat çeken oyunlardan sadece birkaçı.

Tüm zamanların en çok izlenen dizisi

Squid Game, dünya genelinde 1,65 milyar saatten fazla izlenerek Netflix'in tüm zamanların en çok izlenen dizisi oldu. Bu başarı, serinin diğer platformlara olan ilgisini de artırdı.

Etiketler Netflix Squid Game
Yorumlar
Kalan Karakter 800