Gerçek Squid Game'den ilk tam fragman geldi! Ne zaman yayınlanacak?

Netflix, Güney Kore yapımı Squid Game dizisinden esinlenerek oluşturulan Squid Game: The Challenge adlı bir reality şovunun ilk tam fragmanını paylaştı.

Güncelleme:

 Bu zorlu yarışmada 456 katılımcı, büyük bir ödül olan 4.56 milyon doları kazanmak için mücadele edecekler. Bu, televizyon yarışmaları tarihindeki en yüksek para ödülüne işaret ediyor.

Yarışmacılar, orijinal dizideki karakterlerin yaşadığı gibi ranzalı odalarda kalacaklar. Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla yarışmalar da benzerlikler taşıyor. Örneğin, kocaman bir oyuncak bebeğin bulunduğu "Kırmızı Işık, Yeşil Işık" oyununda kaybedenler siyah boyayla işaretlenecekler. Dizi, bu tür oyunların ölümle sonuçlandığı bir atmosfer sunuyordu.

Mekânların tasarımı ve gardiyanların kostümleri, dizinin dünyasıyla uyumlu ve bu nedenle diziye olan hayranlıkla bu yarışmadan da keyif alınması muhtemel. Toplamda 10 bölüm planlanıyor ve her bölümde katılımcılar, diziye ilham veren ve özel olarak hazırlanan yarışmalarda mücadele edecekler. Bu heyecanla beklenen reality şovunun yayın tarihi 22 Kasım 2023 olarak belirlendi.

Gerçek Squid Game'den ilk tam fragman geldi! Ne zaman yayınlanacak?  resim: 0

Netflix tarihinin en çok izlenen dizisi

Squid Game dizisi, 17 Eylül 2021 tarihinde Netflix'te yayınlandı ve dünya çapında büyük bir fenomen haline geldi. Sadece 28 günde 111 milyon hesap tarafından izlendi ve toplamda 1.65 milyar saatten fazla izlenme süresine ulaştı. Güney Kore yapımı bu dizi, hala Netflix tarihinin en çok izlenen dizisi unvanını elinde tutuyor.

Etiketler Squid Game
Yorumlar
Kalan Karakter 800