Özlem Denizmen ile Para Durumu'nda: Mehmet Gerz ile "Elinde Parası Olanlar Şimdi Ne Yapmalı?"

Özlem Denizmen ile Para Durumu Youtube kanalının bu programının konuğu, finans ve yatırım sektöründe 30 yıla yakın deneyimiyle Mehmet Gerz.

Özlem Denizmen bu programında Türk finans sektöründe 30 yılı aşkın deneyime sahip Osmanlı Portföy Yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Gerz'i konuk ediyor. Türkiye'nin önde gelen ekonomist ve fon yöneticilerinden biri olan Gerz'le "Elimizdeki parayı nasıl kullanalım"ı herkese hitap eden bir dilden konuşuyoruz.

Unutmayın, siz piyasayı değil, kurduğunuz doğru sepetler sizin finansal geleceğinizi yönetiyor!

Programı izlemek için ⬇︎

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorumlar
Kalan Karakter 800