Tesla’dan şok hamle! Önce indirim sonra zam yaptı!

Tesla, Çin’de fiyatlarını artırdığını açıkladı. Özellikle geçen haftalarda Model Y Performance modeli için indirim kararı alan şirket, yeniden bir değerlendirme yaparak indirim yerine zam yapma kararı aldı.

Güncelleme:

Tesla, Çin’de fiyatlarını artırdığını açıkladı. Özellikle geçen haftalarda Model Y Performance modeli için indirim kararı alan şirket, yeniden bir değerlendirme yaparak indirim yerine zam yapma kararı aldı. Karar, özellikle Çin’de büyük yankı uyandırırken herkesin merak konusu oldu.

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla, Model Y Performance spor aracını geçtiğimiz haftalarda fiyat olarak indirme kararı aldı. Ancak buna istinaden indirim yapmadı üstelik aracın fiyatını arttırdı. Böylece Ağustos ayında yapılan indirimin ardından gelen bu zam ile birlikte aracın değeri 2 dolar artmış oldu.

Tesla Model Y fiyatlarına zam yaptı

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, en gelişmiş aracını yollara sürüyor. Üstelik Model Y Performance olarak geçen bu araç SUV modeller arasında elektrikli olması ve pek çok farklı özelliği ile ön plana çıkıyor. Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla’da ise bu anlamda sular durulmuyor.

Tesla’dan şok hamle! Önce indirim sonra zam yaptı! resim: 0

Ağustos ayında gelen indirimin ardından 349 bin 900 Yuan’dan işlem gören Model Y Performance 363 bin 900 Yuan’a yükseldi. Yani 49 bin 740 dolar gibi bir seviyeden satışa sunuluyor. Ancak bu durum Çin’e özel bir durum değil. Çünkü aracın fiyatı ABD’de 500 dolar artarak 48 bin 990 dolardan satışlara çıktı.

Etiketler Elon Musk Tesla Çin
Yorumlar
Kalan Karakter 800