İşte dünyanın en zengin kadını!

Forbes’in Dünya Milyarderleri listesine göre üst üste ikinci yılda da dünyanın en zengin kadını L’Oréal’in varisi Fransız Françoise Bettencourt Meyers.

Serveti tahmini 74,8 milyar dolar değerinde olan Bettencourt Meyers, bir yıl öncesine göre tahminen 1,2 milyar dolar daha zengin ve bu rakam onu dünyanın en zengin on dördüncü kişisi yapıyor.

DİKKAT ÇEKEN KARİYER

68 yaşındaki Fransız vatandaşı Meyers, kimyager dedesi Eugène Paul Louis Schueller’in 1909’da kurduğu dünyanın en büyük kozmetik ve güzellik şirketi L’Oréal’in yönetim kurulu başkan yardımcısı. Forbes’un haberine göre Bettencourt Meyers ve ailesi, L’Oréal’in hisselerinin yaklaşık %33’üne sahip. 1997’den beri şirketin yönetim kurulu üyesi. İki oğlu Jean-Victor Meyers ve Nicolas Meyers de yönetim kurulunda yer alıyor. Dünyanın en büyük güzellik üreticisi olarak L’Oréal, 35’ten fazla kozmetik, cilt bakımı ve kişisel bakım markasına sahip.

100 yıllık şirket, teknoloji ve satın almalar yoluyla yenilikçi yüzünü korumaya devam etti. Yakın zamanda insanların hassas koku seçimleri yapmasına yardımcı olmak için bir kulaklık çıkardı. Trendlerden uzak kalmamak için bağımsız markalar satın almaya ve stratejik ittifaklar kurmaya devam ediyor. L’Oréal’in şirketler grubu dünya çapında 85.000 kişiyi istihdam ediyor.

Altın yatırımcılarının izlemesi gereken 5 film!Filmlerde altın aramaya var mısınız? Önerilen filmlerin konuları sarı ve değerli metal etrafında oluşturuldu. Hadi altınla ilgili en iyi filmlerden bazılarına göz atalım. Bazı filmler, tamamen altın ile ilgili olmasa da aynı zamanda altın gibi birer başyapıt oldukları için bu listede yer alıyor.

 

Etiketler Zengin son dakika
Yorumlar
Kalan Karakter 800