Yakın Arkadaşa Doğum Günü Mesajları: Yakın Arkadaşınıza Uzun ve Anlamlı Mesajlar

Doğum gününde yakın arkadaşınızı mutlu edebilmek için en güzel doğum gün mesajını seçmek istersiniz. Sizler için arkadaşınıza doğum gününde yazabileceğiniz en güzel doğum günü mesajlarını derledik. Arkadaşıma 2024 doğum günü mesajı olarak ne yazsam diye düşünüyorsanız bu içerik size göre.

Gizem Kurtul Gizem Kurtul gizem@paradurumu.tv
Yakın arkadaşa doğum günü mesajı
Yakın arkadaşa doğum günü mesajı

Doğum günleri anlam dolu günlerdir. Böyle özel günlerde yakın arkadaşınıza nasıl doğum günü mesajı atacağınızı düşünüyorsanız en güzel yakın arkadaşına doğum günü mesajları için doğru yerdesiniz. İşte yakın arkadaşınıza yazabileceğiniz en uzun, anlamlı, duygusal iyi ki doğdun mesajları.

Yakın arkadaşıma doğum günü mesajı
Yakın arkadaşıma doğum günü mesajı
  • İyi günde de kötü günde de beraber olduğumuzu sakın unutma. Yeni yaşına girerken bu mutlu günde geride bıraktığımız tüm güzel anıların hatırına hep sevinç ve huzur dolu olmanı dilerim. Yeni yaşın sana sağlık ve mutluluk getirsin, iyi ki doğdun arkadaşım.
  • Yalnız kaldığını hissettiğinde unutma ki seni düşünen ve gönlünde sana yer bulunan bir dostun var. Kıymetli arkadaşım, doğum günün kutlu, yeni yaşında her şey gönlünce olsun.
  • Gerçek dostluğa mesafeler engel değildir. Her ne kadar bu mutlu gününde yanında olamasam da kalbim ve aklımla her zaman yanındayım canım arkadaşım. İyi ki doğdun, nice mutlu yaşlara…
Yakın arkadaşa doğum günü mesajı 2024
Yakın arkadaşa doğum günü mesajı 2024
  • Geçmişinde de hep mutluydun, geleceğinde de hep mutlu olman, bizleri de mutlu etmen ve güldürebilmen dileğiyle. Doğum gününü tüm içtenlikle kutlarım.
  • Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun. Çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara...
  • Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.
Yakın arkadaşıma doğum günü mesajı 2024
Yakın arkadaşıma doğum günü mesajı 2024
  • Bugünün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmak üzere, canımdan çok sevdiğim dostumu pasta başına davet ediyorum. Üflediğin her mum hayatta gerçekleştirmek istediğin bir başarın olsun, Doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
  • Belki anne ve babamız bir değil, belki aynı karında büyümedik ama yollarımız kesişti ve kardeş kadar yakın olduk canım arkadaşım. Yeni yaşın sana mutluluk, huzur, sağlık ve bol kazanç getirsin. İyi ki doğmuşsun…
  • Bilirsin güzel söz söylemekte iyi değilim, hediye seçiminde hiç iyi değilim. Ancak senin gibi bir dostu sevmede üzerime yok diyebilirim. Doğum günün kutlu olsun biricik arkadaşım.
Yakın arkadaşa en güzel doğum günü mesajı
Yakın arkadaşa en güzel doğum günü mesajı
  • Senin için çok özel bir gün olan bugünde, seni düşünen ve kalpten hisseden birinin olduğunun sevincini doya doya yaşaman dileğiyle, doğum gününü kutlarım. Yeni yaşının sana mutluluk, sağlık ve huzur getirmesini temenni ederim.
  • Moruk yaşına daha mı girdin? Ama üzülme sen tanıdığım en tontoş ihtiyar olacaksın, doğum günün kutlu olsun.
  • Dünyada yüz tane arkadaşın vardır, doksan dokuz tanesi kötüdür. Bir tane arkadaş seç kendine hem arkadaş hem karındaş olsun sana. İyi ki doğdun kardeşim.
Yakın arkadaşa doğum günü mesajları
Yakın arkadaşa doğum günü mesajları
  • Pastandaki mumları üflerken dilediklerine dikkat et, aralarında ister istemez beni de bulacaksın. Nice mutlu yaşlara beraber ulaşalım, iyi ki doğdun arkadaşım.
  • Kalbimdeki en saf duyguların sahibi güzel kardeşim. Hayat sana hiçbir zaman çirkin yüzünü göstermesin, her zaman bulutların pembe kısmını gör ve her zaman gülmekten gamzelerin ortaya çıksın. Çünkü gülmek en çok sana yakışıyor dostum. Doğum gününü en içten duygularımla kutlarım. Seni çok seviyorum.
  • Gerçek dost kara günde mi belli olur yoksa doğum gününde mi? Aman boşver senin doğum günün aydınlık geçsin de gerisi önemli değil, nice mutlu yıllara canım arkadaşım.
  • Bugün, senin gibi özel bir insanı kutlama günümüz. Hayatımızı paylaşan, dertlerimizi hafifleten ve mutluluklarımızı ikiye katlayan bir arkadaşa sahip olduğum için çok mutluyum. Doğum günün olsun, dostum!

Yakın arkadaşa anlamlı doğum günü mesajı
Yakın arkadaşa anlamlı doğum günü mesajı
  • Gözünü açtığın gün beni görmesen de hiç değilse bugün hep beni gör! Doğum günün kutlu olsun en sevdiğim arkadaşım.
  • Canım arkadaşım. Çocukluğumdan beri harika anılar biriktirdik. Geçen onca zaman bizi birbirimize daha da kenetledi. Büyüdükçe hayallerimizde büyüdü. Ama baki olan hep dostluğumuz kaldı. Seni çok seviyorum doğum günün kutlu olsun.
  • Gerçek bir dostun değerini, ne gece parlayan yıldızlar ne de gündüzü bize getiren güneş açığa çıkarabilir. Senin dostluğunun kıymeti, kalbimin en derin yerinde saklı kalmaya devam edecek. Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın hep mutlulukla dolsun.
  • İyi ki doğdun, kıymetli dostum! Hayatın boyunca mutluluk, başarı ve huzur seninle olsun. Senin gibi bir arkadaşa sahip olmak, benim için büyük bir ayrıcalık.
  • Sevgili dostum, bugün senin gibi birinin hayatımda olduğu için şükrettiğim bir gün. Seninle geçirdiğimiz anılar, hayatımın en değerli hazineleri arasında yer alıyor. Doğum günün, tıpkı senin gibi özel ve unutulmaz olsun. Gelecek yılların sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu geçmesini diliyorum. İyi ki doğdun, iyi ki hayatımdasın.
  • Bugün, seninle tanıştığımıza çok şükür ettiğim bir gün. Seninle her yaşanan an, hayatıma değer katıyor. Doğum günün vesilesiyle, sana sağlık, mutluluk ve tüm hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum. Unutma ki, iyi günde kötü günde her zaman yanındayım. Nice mutlu yıllara, sevgili arkadaşım.
  • Dostluk, hayatta bulunabilecek en kıymetli hazinelerden biri ve seninle olan dostluğumuz, benim için paha biçilemez. Bugün, senin doğum günün, bu özel dostluğumuzu kutlamak için mükemmel bir gün. Gelecek yılın, hayatına daha fazla sevinç, başarı ve harika anılar eklemesini diliyorum. Her zaman olduğu gibi, tüm destek ve sevgimle yanındayım.
  • Doğum günün kutlu olsun, yakın arkadaşım! Seninle geçirilen her an, hayatıma anlam katıyor. Umarım önümüzdeki yıl, tüm dileklerinin gerçekleştiği, sağlık ve mutlulukla dolu bir yıl olur.
Yakın arkadaşıma en güzel doğum günü mesajları
Yakın arkadaşıma en güzel doğum günü mesajları
  • Bu sadece sıradan bir gündü… Ta ki sen gelip bugünü harika yapana kadar! Doğum günün kutlu olsun canım.
  • Her geçen gün takvimden bir sayfa daha eksilirken, kalan ömründe yüzünden gülücük kalbinden sevgi eksik olmasın. Doğum günün kutlu, her şey güzel gönlüne göre olsun canım arkadaşım.
  • Hayatın zorluklarına beraber göğüs gerdik ancak en mutlu olduğumuz günlerde de yine beraberdik. Doğum günün kutlu, dostluğumuz hep daim olsun biricik arkadaşım.
  • Seninle tanıştığımız gün sanki dün gibi. Her saniyesini iyi hatırladığım o anlardan bugüne kadar hayatımda bana yaşattığın mutluluklar ve dertlerime ortak olduğun için sana ne kadar teşekkür etsem azdır. İyi ki doğdun can yoldaşım, nice mutlu yıllara.
Yorumlar
Kalan Karakter 800