Youtube oyun dünyasına adım atıyor: Oyunlarla ilgili ilk bilgiler geldi

YouTube, "Playables"ın ilk testlerine başladı. Mini oyunlar artık hem masaüstü hem de mobil Youtube uygulamasına geliyor.

Google, geçtiğimiz Haziran ayında duyurduğumuz gibi yeni bir özellik olan "Playables" üzerinde çalışıyor. Bu özellik, iOS ve Android platformlarındaki mini oyunları YouTube'a taşımayı hedefliyor. YouTube, "Playables"ın ilk testlerine başladı.

YouTube'a Mini Oyunlar Geliyor Şu an için sadece belirli beta kullanıcılarının erişebildiği "Playables," henüz başlangıç aşamasında bulunuyor. Bu yeni özellik, test kullanıcılarına ana akış içeriği yanında mini oyunlara erişim sağlıyor, hem masaüstü hem de mobil cihazlarda kullanılabilir. Ancak "Playables" programının hangi tür oyunları içereceği hakkında detaylı bilgi verilmedi.

Youtube oyun dünyasına adım atıyor: Oyunlarla ilgili ilk bilgiler geldi resim: 0

Oyundaki ilerleme kaydedilecek

Şu ana kadar edinilen bilgilere göre, bu oyunlardan biri Stack Bounce adlı mobil platformlarda bulunan bir oyun olacak. Bu oyun daha önce GameSnacks hizmetinde sunulmuştu. 

 "Playables"ın ilerleyen zamanlarda daha karmaşık oyunları platforma ekleyerek bir "geçmiş" sekmesi sunarak oyunlardaki ilerlemeyi kaydetmeyi planladığını belirtiyor. Ancak bu yeni özellik, YouTube'un oyun platformu dünyasındaki kuralları değiştirip değiştirmeyeceği veya Google'ın kaybolan bir başka özellik mi sunacağı konusunda bekleyip görmemiz gerekecek.

Etiketler Youtube
Yorumlar
Kalan Karakter 800