Tişört tasarlayarak nasıl para kazanılır?

Tişört tasarlayarak para kazanmak isteyenler için pek çok internet sitesi bulunuyor. Siz de tasarım oluşturarak, bu siteler aracılığıyla para kazanabilirsiniz. Peki, tişört tasarımı nasıl yapılır? Tişört tasarlayarak nasıl para kazanılır?

Güncelleme:

Gelişen teknoloji ile birlikte iş alanları da fazlalaşarak, farklılaştı. Tasarımınıza güveniyorsanız ve eğlenerek para kazanmak istiyorsanız, tişört tasarlayarak para kazanmak tam size göre bir iş! Bu içeriğimizde tişört tasarlayarak para kazanacağınız siteler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tişört tasarlayarak para kazanma

Tişört tasarlayarak para kazanmak ve özgürce tasarımlar yapmak için tasarım programı öğrenmelisiniz. Daha sonrasında tişört tasarımı yaparak para kazanacağınız uygulamaları detaylıca araştırmalısınız. E-ticaret hakkında da bilgi sahibi olursanız, düzenli yaptığınız sürece tişört tasarımlarından güzel paralar kazanabilirsiniz.

2023 Tişört Tasarlıyarak Para Kazanma


2023 yılında, tişört tasarlayarak para kazanmak artık bir internet fenomeni değil, gerçek bir iş haline gelmiştir. Tişört ve kıyafet tasarımı yaparak para kazanma imkanı sunan birkaç internet sitesi aracılığıyla bu işi yapabilirsiniz.

Tişört ve kıyafet tasarlamak için hazırlanan web siteleri genel olarak benzer çalışma prensiplerine sahiptir. Bir tasarım oluşturarak tişört veya diğer ürünlere uygulayabilirsiniz. Sonrasında, ilgili web sitesi sipariş geldikçe tasarımı hazırlar ve müşteriye ulaştırır. Siz de tasarımınıza sahip bir ürün satıldıkça ürün başına komisyon kazanabilirsiniz. Dolayısıyla, tişört ve kıyafet tasarlayarak para kazandıran web siteleri için sermayeye ihtiyacınız yoktur. Aynı zamanda, ürün satın almanıza, şirket açmanıza veya kargo göndermenize de gerek yoktur.

Tişört tasarımı nasıl yapılır?

  • El ile çizerek tişört tasarımı yapın

Eğer el beceriniz iyiyse, el çizimleri her zaman daha fazla değer görmektedir. Eskiz defteri, çizim kalemi, silgi, boya seti, kesim seti, cetvel kullanarak el ile tasarım yapabilirsiniz. El ile çizilen tasarımlarla satış oranınız daha yüksek olabilir.

  • Dijital ortamda tişört tasarımı yapın

Dijital ortamda çizim yapmak, el ile çizim yapmaktan daha basittir. Dijital ortamda, tablet ya da bilgisayarınızda elektronik çizim kalemi kullanarak daha hızlı ve pratik tasarımlar ortaya çıkarabilirsiniz. Tasarımlarınız için ücretli çizim programlarının yanında, ücretsiz çizim programları da mevcuttur.

Tişört tasarlayarak nasıl para kazanılır? resim: 0

Tişört tasarımı yapabileceğiniz programlar

  1. Adobe Photoshop
  2. Figma
  3. Adobe Illustrator
  4. Canva
  5. Inscape
  6. Tişört tasarlama siteleri

Tişört tasarlayarak para kazanabileceğiniz siteler

Kammana: Bu siteye ücretsiz erişim sağlayarak, kendi tasarladığınız tişörtleri satabilirsiniz. En yaratıcı tişörtü tasarlayarak, tasarımınızı kaydedip, istediğiniz sitede satabilirsiniz.

Baskimo: Baskimo’da tasarımlarınızı satışa sunabilirsiniz. Ancak, site içerisinde çok fazla satıcı yer alamadığı için, tasarladığınız tişörtleri başka sitelerde de satmanız gerekebilir.

Designhill: Bu sitede tişört tasalayıp satabilirsiniz. Yabancı olan Designhill sitesinde, ürün satışı dolar üzerinden gerçekleşir. Böylelikle kur farkı da göz önüne alındığında, diğer sitelere göre daha çok para kazanılabilir.

Printful:Pritfull da dolarla satış yapabileceğiniz bir tişört tasarlama sitesidir. Siteye üye olduktan sonra, tasarım için tişört seçeneğine basıp tasarımınızı gerçekleştirebilirsiniz.  

Tişört tasarlayarak nasıl para kazanılır? resim: 1

Tisho: Tisho, tişört tasarımı yapanların en çok kullandığı siteler arasında yer almaktadır. Tisho’da kendi tasarladığınız tişörtleri bastırarak, istediğiniz gibi satışa sunabilirsiniz. Tisho’yu diğer sitelerden ayıran temel fark, tasarımını yaptığınız tişörtü farklı kanallardan satabilirsiniz. Hepsi Burada, Trendyol gibi e-ticaret sitelerinde kendi satış profillerinizi oluşturduktan sonra bu sitelerde tişörtleri toplu satışa sunabilirsiniz.

Spreadshirt: Yabancı olan Spreadshirt ile kendi e-ticaret satış panelinizi açarak fiyatları belirleyip satış yapabiliyorsunuz.  Geri kalan kargo, müşteri iletişimi gibi detaylarla Spreadshirt ilgileniyor. Genellikle Avrupa’da kullanılan bu sitede, satış yaptığınız tişört sayısına göre komisyon alabiliyorsunuz.

Redbubble:  Dolarla para kazanmanızı sağlayan Redbubble’da siteye üye olduktan sonra tasarımlarınızı yükleyebiliyorsunuz. Yüklediğiniz tasarımlar üzerinde bir önizleme oluşturuluyor. Tasarımlarınızın tişört, bardak, telefon kılıfı gibi ürünlerde nasıl görüleceği müşterilere sunuluyor. Müşteri tasarımı satın aldıktan sonraki süreci Redbubble kendisi gerçekleştiriyor. Sattığınız tasarım üzerinden dolar üzerinden komisyon kazanıyorsunuz.

Tiktoktan nasıl para kazanılır Tiktoktan nasıl para kazanılır TikTok, her yaş grubundan insanın kullandığı bir sosyal medya uygulamasıdır. TikTok’tan para kazanmak sıkça araştırılan konular arasındadır. Peki, TikTok’tan nasıl para kazanılır? Tiktok zlenmeye para veriyor mu?

 

Etiketler para kazanma
Yorumlar
Kalan Karakter 800