İşte para kazandıran uygulamalar...

Akıllı telefonlarımıza, tabletlerimize, laptoplarımıza binlerce uygulama indiriyoruz. Peki, indirebileceğiniz bazı uygulamalar sayesinde para kazanabileceğinizi biliyor musunuz? İşte para kazandıran uygulamalar…

Güncelleme:

Uygulamalardan Para Kazanmak Mümkün mü? Uygulamalardan para kazanma taktikleri! 

Birçok uygulama, yapacağınız görevler karşılığında para kazanmanıza olanak sağlar. İnternet sayesinde para kazanmanın birçok yolu bulunsa da, uygulamalar aracılığıyla para kazanmak da oldukça popüler hale gelmiştir. İnternetten para kazanmanın bazı yöntemleri şunlardır:

Anket Doldurmak: Birçok uygulama, farklı kategorilerdeki anketleri doldurarak para kazanma seçeneği sunar.

Görev Yapmak: Bazı uygulamalar, belirli görevleri tamamlamanızı isteyerek para kazanmanızı sağlar.

Reklam & Video İzlemek: Bazı uygulamalar, reklam ve video izleyerek para kazanmanıza olanak tanır.

Müzik Dinlemek: Müzik dinleyerek para kazanmanızı sağlayan uygulamalar da mevcuttur.

Yürüyüş Yapmak: Bazı uygulamalar, yürüyüş yaparak para kazanmanıza olanak sağlar.

Freelance Çalışarak: Fiverr, Upwork gibi uygulamalar, freelance olarak çalışarak para kazanmanıza imkan tanır.

Diğer: Bunların yanı sıra, farklı iş ve görevlerle de para kazanmanız mümkündür.

Türkiye'de para kazanabileceğiniz birçok uygulama mevcuttur ve yapacağınız görevler karşılığında para kazanabilirsiniz.

Günümüzde ek gelir arayışı çoğunlukla araştırılan bir konu. Telefon uygulamaları üzerinden para kazanmak telefonda sık vakit geçirenler ve öğrenciler tarafından merak ediliyor. İşte para kazanmanızı sağlayabilecek en faydalı mobil uygulamalar:

Inpaka

Inpaka son dönemlerde öne çıkan, güvenilir bir para kazandırma uygulamasıdır. Inpaka’nın işleyişi şu şekilde; uygulamanın anlaşmalı olduğu markalar bulunuyor. Bu markalardan kullanıcı hizmet aldığında ya da hizmet alınmasını sağladığında para kazanıyor. Kazanılan para Inpaka cüzdanına tanımlanıyor ve para kullanıcı istediği zaman çekilebiliyor. Inpaka para kazandırma uygulaması, düzenli olarak kullanıldığı takdirde aylık ortalama 1.000 TL kazanılıyor.

Google Ödüllü Anketler

Google Ödüllü Anketler, en çok kullanılan ve en iyi para kazandıran uygulamaların başında yer alıyor. Google Ödüllü Anketlerde, bilinen firma ve markaların anketleri doldurularak para kazanılıyor. Uygulama, haftada sadece 1 anket gönderiyor. Gönderilen anketlerin doldurulması sonucu para kazanılıyor.  Google Ödüllü Anketler uygulamasında, gönderilen her anket doldurulduğu takdirde aylık ortalama 500 TL kazanılıyor.

İşte para kazandıran uygulamalar... resim: 0

İşim Düştü

İşim Düştü aracılığıyla, özel ders, reklam, nakliye, temizlik gibi birçok konuda hizmet vererek para kazanılabilir. İşim Düştü uygulamasına ücretsiz üye olunuyor. Uygulama üzerinden müşterilerle iletişime geçiliyor. Tamamlanan işler için sadece %10 komisyon ödeniyor. İşim Düştü’nün henüz mobil uygulaması yok. İşim Düştü aracılığıyla freelance çalışarak aylık ortalama 5.000 TL kazanılıyor.

Nays

Nays uygulamasına üye olarak, arkadaşlarınızı davet ettiğinizde 1 saat içinde 100 TL’den fazla para kazanabiliyorsunuz. Güvenli bir uygulama olan Nays, yeni bir uygulama olduğu için çokça para kazandırıyor. Nays para kazanma uygulamasında gerekli işlemleri yaparak, ortalama 1 günde 200 TL kazanılıyor.

Havucum

Bir anket uygulaması olan ‘Havucum’ en güvenilir ve en kazançlı para kazandıran uygulamalar arasında yer alıyor. Havucum uygulaması, bazı pazar araştırması şirket ve firmalarla iş ortaklığı yapan bir uygulama… Havucum uygulamasında anketlere katılarak, belirli miktarda havuç biriktiriliyor. Biriktirilen puanlar TL olarak banka hesabına aktarılıyor.  Havucum uygulamasında anket çözerek aylık ortalama 500 TL para kazanılıyor.

İşte para kazandıran uygulamalar... resim: 1

Anket Cepte

Anket Cepte uygulaması da, para kazandıran uygulamalar içinde ilk sıralarda yer alıyor. Anket Cepte uygulamasıyla para kazanmak çok basit! Telefonunuza indirdiğiniz Anket Cepte uygulamasına üye olarak, anketlere kolaylıkla katılabilirsiniz. Uygulamada günlük olarak gönderilen her anketin bir değeri bulunuyor. Anket değerine göre para kazanılıyor. Anket Cepte uygulamasında bazı anketler kişiye uygun olmadığında katılım sağlanamıyor. Bunun karşılığında ise kullanıcıya 50 kuruş veriliyor. Anket Cepte uygulamasıyla aylık ortalama 500 TL kazanılıyor.

Swagbucks

Swagbucks para kazandırma uygulamasına üye olunduğunda hesaba 10 dolar yatırılıyor. Daha sonrasına, kullanıcıya uygun olarak görev veriliyor. Yapılan göreve göre kullanıcı para kazanıyor. Swagbucks uygulaması, reklam izleyerek para kazanmak isteyenler için güzel bir uygulama. Swagbuck uygulamasında aylık ortalama 500 dolar kazanılıyor.

WinWalk

WinWalk bir adımsayar uygulamasıdır. Google Play, Nike, Starbucks gibi ünlü markaların hediye kartları ücretsiz olarak veriliyor. Kullanıcı, ne kadar çok yürüyüp hareket ederse o kadar iyi ödüller kazanıyor. WinWalk uygulaması adımları saymak için telefonun yerleşik senserönü kullanıyor, GPS kullanmadığı için telefon şarjından da tasarruf sağlıyor. Bu uygulama sayesinde kullanıcı; yürüme mesafesi, yürüme süresi de takip ediliyor. WinWalk para kazanma uygulamasıyla ayda ortalama 500 TL kazanılıyor.

EasyShift

EasyShift uygulamasında, mağaza fiyatlarını kontrol etmek, anket doldurmak gibi pek çok görev bulunuyor. Kullanıcı kendine uygun görevi seçerek, para kazanmaya başlıyor. EasyShift para kazanma uygulamasında aylık ortalama 250 TL kazanılıyor.

İşte para kazandıran uygulamalar... resim: 2

Gigwalk

Gigwalk uygulamasında ünlü markalar bazı görevler veriyor. Bu görevler arasında, mağazalarda bulunan ürünlerin fotoğraflarını çekmek, fiyat kontrolü yapmak gibi görevler bulunuyor. Bu görevler yerine getirildiği zaman para kazanmak çok kolay hale geliyor! Gigwalk uygulamasıyla aylık ortalama 500 TL para kazanılıyor.

MyPoints

MyPoints uygulaması anket doldurarak para kazanılan uygulamalar arasında yer alıyor. MyPoint uygulamasında, market alışveriş kuponu, ücretsiz hediye kazanılıyor. MyPoints uygulamasında aylık ortalama 250 dolar kazanılıyor.

Rakuten

Rakuten uygulamasında alışveriş yaparak para kazanılıyor. Ayrıca, Rakuten uygulamasında alışverişin %40 ına kadar geri ödeme almak mümkün! Online site üzerinden ya da mağazadan alınan fişi girerek ödeme alınabiliyor. Rakuten ile ayda ortalama 500 TL gelir kazanılıyor.

DV Closet

DV Closet uygulamasında, kişilere kıyafet kombinlerinde yardımcı olunarak para kazanılıyor. DV Closet uygulamasına üye olmanız yeterli. Uygulamada aylık ortalama 250 TL para kazanılıyor.

Bir saatte nasıl para kazanılır? Ek gelir fikirleri Bir saatte nasıl para kazanılır? Ek gelir fikirleri Mobil cihazlar ve kişisel bilgisayarlarımızda bir saatte para kazanabileceğinizi biliyor musunuz? İnternetten nasıl para kazanılır? Bir saatte para kazanmak için ne yapılmalı? sorularının cevabı haberimizde...

 

Etiketler para kazanma
Yorumlar
Kalan Karakter 800