Gündem

Pırlanta yüzük alırken nelere dikkat edilmeli?

Pırlanta nedir? Pırlanta bir taşın büyüklüğü mü yoksa berraklığı mı daha önemli? Pırlanta bir yüzüğün kalitesini belirleyen unsurlar nelerdir? Pırlanta yüzük en uygun fiyata nereden alınır? Pırlanta yüzük alırken nelere dikkat etmelisiniz?

111 ADIM ADIM PIRLANTA KOKAN CADDE…

İstanbul’da olup da pırlanta satın almayı aklına koyanların uğrayacağı ilk adres İstanbul Kapalıçarşı’da pırlanta satıcılarının caddesi olan Nuruosmaniye…

Pırlantanın adeta merkezi olan bu caddede Türkiye’nin en kapsamlı üretim merkezlerinde pırlanta ürünler üretilip, sertifikalandırılıyor.

Bu adresten pırlanta satın almanın en önemli avantajı, değişiklik yapma imkanı sunuluyor olması.  Aynı zamanda ürünlerdeki işçiliğe, pırlantanın berraklığına ve sertifikasına da üst düzeyde güven duyuluyor.

Pırlantanın ustalarından alacağınız ürünlere ömür boyu bakım garantisi veriliyor. Zaten pırlanta satın alırken özellikle sertifikasına ve bakım garantisi gibi unsurlara dikkat etmek gerekiyor. Ürünün zaman içerisinde değer kaybına uğramaksızın karatının ya da modelinin değiştirilebiliyor olması müşteri açısından tercih edilebilir bir özellik..