Güncel

Bayramda İstanbul'da gidebileceğiniz sakin tatil yerleri

Bayram tatilleri, aileniz ile birlikte zamanınızı en güzel şekilde değerlendirebileceğiniz ve yeni yerler keşfedebileceğiniz günlerdir. Özellikle şehrin stresinden yorulanlar bayramlarda daha sakin yerleri tercih ediyor. İşte bayram tatilinde içinizi huzurla dolduracak tatil yerleri...

Ağva

Latince “iki dere arasına kurulmuş köy” anlamına gelen Ağva, Göksu ve Yeşilçay derelerinin arasında bulunan ve pek çok doğal güzelliğe sahip minik bir kasaba. Bayram tatilinde şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlerin bir numaralı adreslerinden biri olan Ağva, aynı zamanda mükemmel bir manzaraya sahip. Nehrin etrafında yeşilin binbir tonunu görebileceğiniz Ağva’ya arabanızla yapacağınız yolculuk sırasında daha pek çok güzelliğe şahit olacaksınız.

En sakin tatil yerleri arasında yer alan Ağva, genellikle günü birlik bir seyahat rotası olarak tercih edilse de mutlaka görülmesi gereken yerler arasında ön sıralarda. Eğer Ramazan bayramında kaçacak bir yer arayışındaysanız fakat yalnızca bir gününüzü ayırabiliyorsanız bu güzel kasabayı da alternatifleriniz arasına ekleyebilirsiniz.