Teknoloji

İşte en iyi depolama hizmetleri!

En fazla depolama alanı veren en iyi depolama hizmetini bulmak, iş yaşamında size büyük kolaylık sağlayacak. Özellikle hibrit çalışma sistemiyle birlikte verileri her an ulaşılabilir bir bulutta yedeklemek oldukça önemli hale geldi. İşte sizi bellek taşımaktan kurtaracak en iyi depolama hizmetleri.

16 Müzik ve video için; pCloud

pCloud, 10 GB'a kadar videolarınızı, filmlerinizi, müziklerinizi ücretsiz olarak yükleme, depolama ve oynatma imkanı sağlar. En iyi yanı da, videoları ve müzikleri indirmeden doğrudan uygulamada oynatmanıza izin veren entegre multimedya oynatıcısıdır.

Multimedya oynatıcısına ek olarak, pCloud bulut depolamaya yeni başlayanlar için sorunsuz, hızlı, çok güvenlidir. pCloud’ın sanal Sürücüsü sabit sürücünüzde çok daha az yer kaplayan ve dosya fazlalığını ortadan kaldırır. pCloud ilk başta size 2 GB boş alan sağlar. Hizmetten faydalanmak için e-posta adresinizi doğrulamanız, indirmeniz gerekir. Eğer akıllı telefonunuzdaki tüm görüntü dosyalarının otomatik olarak yüklenmesini etkinleştirirseniz size 5 GB daha ek depolama alanı veriliyor. Son 3 GB'lık boş alanın kilidini açmak için de birkaç arkadaşınızı pCloud hesabı açmaya yönlendirmeniz gerekiyor.