Finans

Yeni Ödeme Yöntemleri Hayatımızı Nasıl Kolaylaştıracak?

Alışveriş teknoloji ile buluştukça, hayat kolaylaşıyor. Geleceğin ödeme yöntemleri şimdiden hayatımıza girmeye başladı bile. Nakit para taşımadan alışveriş yapmak, hatta kredi kartlarını evde unuttuğunuzda bile ödeme yapmak artık mümkün.

Teknolojinin hayatımızı daha güvenli, daha hızlı ve daha kolay hale getirdiği yerlerin başında ödeme sistemleri geliyor. Bugünün dünyasına baktığınızda teknolojinin nakit taşımadan kart ile ödeme, temassız kartla ödeme gibi çok sayıda nimetinden yararlanmaya başladık bile. Kartlı ödeme sistemleri nakit paranın çalınma ve kaybolma riskini ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda nakit parayla nerede ne aldığımızı hatırlamak yerine kredi kartı ekstresinden ya da hesap özetlerinden kontrol ederek harcamalarımızın listesini tutabiliyoruz. Böylece en çok hangi kategoriye harcama yaptığımızı, nerelerden tasarruf edebileceğimizi de görebiliyoruz. 

BKM Express mobil uygulaması ise bu ödeme deneyimimizi bir adım daha ileriye taşımamızı sağlıyor. BKM Express’in nisan ayında Migros’la hayata geçirdiği iş birliğiyle Migros ve Macrocenter  mağazalarından alışveriş yapan BKM Express kullanıcıları, ödeme işlemlerini cüzdan ve kart taşımadan, kasada cep telefonlarıyla kolayca yapabiliyor.

Dijital ödemelerle tasarruf etmek isteyenlere de yeni bir haberimiz var.

BKM Express, şimdi de kullanıcılarına 23 Aralık tarihine kadar Migros ve Macrocenter Mağazalarından Money Club Kart’ları ile yaptıkları 75 TL’lik alışverişte 10 Money hediye ediyor. Yani harcarken de tasarruf edebileceksiniz. 

Cüzdan Taşımaya Gerek Yok

BKM Express’in online ödemelerde sağladığı başarıyı kasa ödemelerinde de yaygınlaştırmayı hedeflediklerini vurgulayan BKM Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu, şöyle konuştu:

“Dijitalleşmeyi her zaman BKM Express kullanıcılarına kolay ve güvenli ödeme imkânı sunmak üzere kullanıyoruz. Online ödemelerde, BKM Express’i pazara sunduğumuz 2012’den beri yaptığımız çalışmalarla kullanıcılarımıza yaygın bir üye iş yeri tabanı sunduk. Bugüne kadar birikimimizi tecrübeye çevirirken kullanıcılarımızı tek tıkla ödeme, QR ile ödeme, para iste ve gönder özelliği, dijital bağış gibi birçok yenilikle buluşturduk. Nisan ayında Migros’la gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde ise online ödemelerdeki BKM Express kolaylığını kasada ödemelere taşıdık. Bu sayede kullanıcılarımız Migros ve Macrocenter mağazalarında cüzdan taşımaya gerek duymadan sadece cep telefonlarındaki BKM Express uygulamasıyla kasada ödeme yapabiliyor. Şimdi bu özelliği bir kampanyayla destekleyerek, kullanıcılarımıza ek bir fayda sağlamak istedik. BKM Express’le hem online hem de kasa ödemelerinde daha fazla yer almaya ve kullanıcılarımızı yeni teknolojilerle tanıştırmaya devam edeceğiz.”