Ekonomi

Garanti BBVA Bankası 300 bin TL’lik nakit desteğini duyurdu!

Garanti BBVA Bankası müşterilerine özel yeni 300 bin TL’lik kredi kampanyasını uygun faiz ve geniş vade oranları ile sunuyor. Nakit sıkıntısının arttığı zor ekonomik koşullarda bankaların kredi limitleri de düşerken Garanti Bankası 300 bin TL’lik kredisi ile müşterilerinin yüzünü güldürdü.

Garanti BBVA bankası müşterilerine özel yeni kredi kampanyasını duyurdu. Birçok vatandaşın uygun faiz ve vade oranları ile aradığı ihtiyaç kredisi Garanti BBVA bankasından geldi. Garanti Bankası kredi finansmanına ulaşmanın oldukça zorlaştığı günlerde müşterilerine destek olacak kampanyasını yüksek limit ve en uygun oranlarla sunuyor.  

300 bin TL için 12 ay vade, %4.03 faiz!  

Garanti BBVA bankası yeni kredi kampanyası ile tüm müşterilerine küçük büyük ihtiyaçlarına yönelik cazip bir teklif veriyor. Kredi limitlerinin oldukça düştüğü sıkı banka politikaları içerisinde 300 bin TL’lik kredi tüm vatandaşlar için bir nimet olarak ön plana çıkıyor. Bununla beraber daha düşük limitli kredilerde bile %5,90’lara ulaşan faiz oranlarının yanı sıra Garanti BBVA bankası 300 bin TL için %4,03 faiz oranı sunmaktadır.  

Ayrıca 300 bin TL’lik %4,03 oranlı kredi için 12 ay vade ile geniş ödeme planları sunuluyor. Bu oranlar ile krediyi kullanan bir kişinin aylık ödemesi 34 bin 305 TL olurken toplam geri ödeme 411 bin 664 TL olarak açıklanıyor.