Teknoloji

Cüzdansız Bir Günde BKM Express’le Neler Yapabilirsiniz?

Sadece cep telefonuyla markette kasada ödeme, araçtan inmeden akaryakıt için ödeme... Gelecekten kareler gibi görünseler de cüzdanın dijital hali BKM Express sayesinde hepsi mümkün. Yanınızda cüzdanınızın olmadığı bir günde BKM Express’le yapabileceklerinize göz atalım.

Türkiye'de dijital cüzdan kategorisinin oluşmasını sağlayarak dijital ödemelerin liderliğini yapan BKM Express, ödeme deneyimini geliştirmeye son sürat devam ediyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan dijital dönüşüm kapsamında Türkiye’ye ödemeler alanında yepyeni bir soluk getiren BKM Express, bugüne kadar mobil uygulama, mağaza içi ve yüz yüze ödeme, tek tıkla hızlı ödeme ve e-bağış gibi inovatif çözümlere imza attı.

1,5 milyondan fazla kullanıcısına 30 binden fazla iş yerinde hızlı, kolay ve güvenli alışveriş yapmanın ayrıcalığını yaşatan BKM Express, ödemenin olduğu her anı mobile taşıyor. BKM Express ile online alışveriş ve mağaza içinde ödemenin yanı sıra 7/24 para gönderme ve sivil toplum kuruluşlarına bağış yapma imkânı da sunuluyor.  

BKM Express hayatın her alanında

Gerçek bir dijital cüzdanın sadece online dünyada değil yüz yüze ödemelerde de yaygınlaşmasının gerektiği bilinciyle hareket eden BKM Express; markette, akaryakıtta, ulaşımda, restoranda, sokakta, kısacası her yerde mobil ödeme yapabilmenizi sağlıyor. 

  •  Tüm Migros kasalarında akıllı telefonla ödeme yapma rahatlığı

BKM Express ve Migros iş birliğiyle Türkiye'deki tüm Migros ve Macrocenter'larda cep telefonuyla ödeme yapılabiliyor. Türkiye çapında 81 ilde toplam 8 bin Migros ve Macrocenter kasasında, BKM Express uygulaması sayesinde müşteriler yanlarında cüzdan ve kart taşımaksızın, cep telefonlarıyla ödemelerini tamamlayabiliyorlar.

Alışveriş deneyimini çok daha kolay hale getiren bu yeni projeyle BKM Express uygulaması kullanan Migros müşterileri, BKM Express uygulamasındaki Migros Kasa Ödemesi menüsünden alışverişe özel olarak üretilen kodu kasiyere ileterek ödeme yapıyorlar.  

  • Akaryakıt alırken araçtan inmeden ödeme ayrıcalığı

BKM Express’in TOTAL, Opet ve Aytemiz ile hayata geçirdiği iş birliğiyle kullanıcılara araçtan inmeden akaryakıt alma imkânı sunuluyor. Bu imkândan yararlanmak için TOTAL, Opet veya Aytemiz Mobil uygulamalarını akıllı cihaza yüklemek ve üye olmak yeterli oluyor. Uygulama kapsamında akaryakıt dolumu gerçekleşirken “mobil ödeme”yi seçen kullanıcılar, ödemelerini BKM Express üzerinden saniyeler içinde, araçlarından hiç ayrılmadan gerçekleştirip yola devam etme kolaylığını yaşıyor.

  •  BiTaksi’de tek tıkla ödeme farkı

BKM Express, BiTaksi ile yapılan yolculuklarda da mobil ödeme farkını sunuyor. BKM Express ve BiTaksi akıllı telefon uygulamalarını kullanan kullanıcılar tek tıkla, güvenli ve hızlı ödeme yapabiliyor. Ayrıca dönemsel olarak BKM Express ve BiTaksi tarafından yapılan kampanyalarla da kullanıcılara avantajlı bir yolculuk imkânı tanınıyor. 

  • Şehir ulaşım kartlarını BKM Express’le yükleme kolaylığı

BKM Express, ulaşımda da kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Kullanıcılar, Bursa ulaşım kartlarını artık BKM Express uygulamasıyla doldurabiliyor. Bursa kart kiosklarında BKM Express uygulamasıyla QR kodu okutarak ödeme tutarını seçen kullanıcılar, kartlarını cep telefonları aracılığıyla yüklüyor.