Sağlık

Fazla harcama yapmadan forma girmeniz mümkün

Bütçenize uygun şekilde, çok fazla harcama yapmadan forma girmenin yolları burada!

Dışarıda egzersiz yapın

Dışarıda egzersiz yaparak biraz temiz hava alabilir ve aynı zamanda bütçenizle nasıl uyum içinde olabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Forma girmenin ücretsiz yolu sahip olduklarınızı en iyi şekilde kullanmak olacaktır. Açık havada yürümek ve koşmak ücretsiz forma girmenin en iyi yoludur.

İnterneti kullanın

Six-pack hayalleri mi kuruyorsunuz? YouTube ve Pinterest forma girmek için gerçekten değerli araçlar sağlıyor. Sadece istediğiniz antrenman türünü ve 30 dakikalık antrenmanı yapmak için uygun olan süreyi yazın ve yüzlerce antrenman arasından seçim yapın.

Evde spor yapın

Pahalı ekipmanlar olmadan bütçenize uyum sağlamanın ve birinci sınıf antrenmanlar yapmanın bir yolu var. Özellikle vücut ağırlığı egzersizleriyle birleştirildiğinde, bazı ucuz direnç bantları ve bir atlama ipi ile iyi bir fitness programını bir araya getirebilirsiniz. Ayrıca farklı büyüklükteki şişeleri suyla doldurup dambıl gibi kullanabilirsiniz. Evde bir spor salonu yaratmak istiyorsanız ama aynı zamanda bütçenizi korumak istiyorsanız, ikinci el eşyaları satın almanızı öneririz. Çevirim içi pazar yerleri, ikinci el ürünler satan spor malzemeleri mağazaları ve garaj satışları, genellikle perakende fiyatlarının çok altında bir fiyata egzersiz ekipmanı bulmak için iyi yerler olabilir.

Spor salonu fırsatlarından yararlaın

Evde ve dışarıda spor yetersiz geliyor, spor salonuna katılmak istiyorsanız, bunu yapmanın ve maliyetlerin finansal hedeflerinizi etkilememesini sağlamanın yolları vardır. Daha düşük maliyetli seçenekleri değerlendirin. Spor salonu uygulamaları için popüler zaman olan ocak ayında veya yazdan önce sunulan fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Aşırı pahalı spor kıyafetleri almanıza gerek yok

İster koşmaya ister yogaya veya bisiklete binmeye odaklanın, görevinize uygun giysiler giymek önemli. Esnek malzemeler veya kask gibi koruyucu giysileri uyguna mal edebilir, bunun için pazar araştırması yapabilirsiniz. Antrenman kıyafetleri için çok fazla harcama yapmanız gerekmiyor. Sadece marka kıyafetlerden uzak durun.  Antrenman kıyafetlerinin pahalı olması gerekmiyor. Basit bir tişört ve şort iş görüyor.

Pes etmeyin

Formda olmak paha biçilemez ve bu iş pahalı olmak zorunda da değil. Biraz ustalık, yaratıcılık ve azim ile size uygun bir bütçeyle forma girebilirsiniz. Ve belki tatilde formda olmanın keyfini çıkarmak için paranız bile kalabilir. Finansal durumunuzun sizi engellemesine izin vermeyin.

Formda olmak istiyorsanız, hiçbir şeyin sizi durdurmasına izin vermeyin, özellikle de paranın! Forma girmek için kendi vücudunuzdan başka bir şeye ihtiyacınız yok. Sadece bir bütçeye uyum sağlamak için becerikli olmanız gerekiyor.