Sağlık

Çoğu dış etkilerden değil içimizden geliyor!

‘Herkesin yükünü taşıyan gereksiz fedakar bir anne kambur olur, kıtlık korkusu olan bir adam yediklerini depolar obez olur..’ Tuğçe Işınsu, hastalıkların çoğunun dış etkilerden değil içimizden geldiğini söylüyor.

'HASTALIK, ENERJİNİN BOZULMASIDIR'

Spiritüel Danışman Tuğçe Işınsu, günlük hayatta karşılaştığımız sağlık sorunları yolu ile bedenin bize vermek istediği mesajlar olduğunu söylüyor.

Tuğçe Işınsu, “Hastalık, enerjinin bozulmasıdır. Yaşamın, ruhun, enerjin artık sana bir “mesaj” vermek zorunda kalır tüm o yaşananlardan sonra ve bunu bir hastalık yolu ile yapar. Daha önce olumsuz bir şey olur, bunun sonucu kişide bir hastalık olarak sadece yansır. Şifa içinse kaynağa geri dönülmeli, aslı sebep bulunmalı. Cevap her zaman geçmişle ilgili” diyor.

Işınsu’ya göre, kendinizi onaylamamış, sevmemiş, korkular içinde yaşayan, ifade edememiş, yansıtamamış biriyseniz hastalık olarak bu tıkanmış enerji size geri döner. Geçmişi bırakabilmelisiniz, bırakamıyorsanız bu size olumsuz yansır ki toplumdaki çoğu kişinin asıl sorunu da budur.