Otomobil

Realme GT Neo 6'nın beklenen özellikleri ve çıkış tarihi...

Uygun fiyatlı Realme GT Neo 6 ile ilgili detaylar belli oldu. Peki, GT Neo 6 ne sunacak? İşte Realme GT Neo 6'nın özellikleri ve tahmini çıkış tarihi!...

Realme, sektördeki pazar payını artırmak için çalışmalarını sürdürüyor ve yakında GT Neo 6 modelini piyasaya sürecek. Yeni telefonun, fiyat performans açısından dikkat çekici olması beklenirken, özellikleri özellikle oyun tutkunlarını memnun edecek seviyede olacak.

Realme GT Neo 6, tanıtım öncesi AnTuTu veri tabanında RMX3851 model numarasıyla görüldü. Yapılan testlerde akıllı telefon etkileyici bir 1 milyon 846 bin 775 puan aldı ve bazı teknik özellikler dolaylı yoldan doğrulandı.

GT Neo 6, Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemcisinden güç alacak. Henüz resmi bir açıklama olmasa da, mevcut amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 Gen 3'ün hız aşırtmalı bir versiyonu olduğu söyleniyor. Sızıntılara göre, işlemci; 3,01 GHz yüksek performanslı bir çekirdek, dört adet 2,61 GHz performans çekirdeği ve üç adet 1,84 GHz verimlilik çekirdeği ile birlikte Adreno 735 grafik birimini içerecek.

Geçmiş sızıntılara göre, GT Neo 6'nın 1.5K çözünürlük ve 144 Hz yenileme hızına sahip bir OLED ekrana sahip olması bekleniyor. Cihazın 24 GB'a kadar RAM ve 1 TB'a kadar depolama alanı sunması bekleniyor. Ayrıca, OIS destekli 50 Megapiksel ana kameraya ve 100W şarj hızına kadar destek sunması bekleniyor. Son olarak, cihazın önümüzdeki birkaç ay içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.