Haber

Eylül ayında TV+'ta yayınlanacak içerikler belli oldu

Turkcell'in dijital içerik platformu TV+, dünyaca ünlü ve yılın ses getiren yapımlarını ekran tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, çoklu abonelik çağında kullanıcılara içerikleri "tek" platformdan ulaştıran TV+, beğeniyle izlenen yerli ve yabancı yapımları ekran tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

İşte TV+ ta izleyiciyle buluşacak içerikler

  • Dizi, film, spor, çocuk, belgesel ve daha birçok farklı kategoride zengin içerik sunan TV+'ta eylülde, gizem temalı "Poker Face" ve Taylor Sheridan imzalı Paramount+'ta yayınlanan drama dizisi "Mayor of Kingstown"u ekranlara geliyor.
  • Bu ay platforma eklenen filmler arasında ise "Her Şey Her Yerde Aynı Anda" (Everything Everywhere All at Once) öne çıkıyor.
  • Kingstown'daki güç simsarları olan McLusky Ailesi'nin hikayesini anlatan Mayor of Kingstown, sistemik ırkçılık, yolsuzluk ve eşitsizlik gibi temaları ele alıyor.
  • Dizinin ilk sezonu 20 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye'de ilk kez ve sadece TV+'ta ekran tutkunlarıyla buluşacak. Her hafta iki bölüm ekranlara gelecek.
  • Peacock'ta da yayınlanan ve eleştirmenler tarafından yılın en beğenilen yapımlarından biri olan Poker Face de Türkiye'de ilk defa ve sadece TV+’ta yayınlanacak. Ekran tutkunları, her hafta iki bölümünün ekranlara geleceği dizinin ilk sezonunu 28 Eylül Perşembe akşamından itibaren platformda izleyebilecek.
  • Film kategorisinde ise TV+'ta bu ay, bu yılın en iyi film dahil olmak üzere birçok dalda Oscar ödülünü alan yapımı Her Şey Her Yerde Aynı Anda (Everything Everywhere All at Once) filmi sinemaseverlerle buluşuyor.