Finans

Kripto yatırımında 10 önemli kural!

Kripto paralar uzun süreli düşüş eğrisinin ardından yükselişe geçti. Bazı projelerde haftalık kazanç yüzde 20’yi aştı. Artış dönemlerinde riskin yüksek olduğuna dikkat çeken uzmanlar, özellikle teknik alt yapısı ve ekibi sağlam proje ekosistemlerine yatırım yapılmasını öneriyor.

111 KRİPTO YATIRIMINDA 10 ÖNEMLİ KURAL

Kripto paralar, 14 yılda finansal piyasalarda büyük ses getirerek, bazı yatırımcıların gözdesi haline geldi. Birçok ülkede ödeme aracı olarak kabul edilen kripto varlıklar, para transferinin en uygun koşullarda yapılabildiği finansal enstrüman olarak da işlev görmeye başladı.  Kripto paralara olan ilginin her geçen gün artması ve sürekli bir para giriş - çıkışı olmasının doğal sonucu olarak bu piyasalarda fiyat oynaklığı da artmaya başladı. Bu nedenle yüksek oranda kazanç sağlanabildiği gibi eğer yeterli araştırma yapılmazsa ve dikkatli olunmazsa istenmeyen sonuçlarla da karşı karşıya kalınabiliyor.

Kripto varlık borsası Bitay, kripto para yatırımı yapan veya yapmayı planlayan herkesin hiçbir zaman aklından çıkarmaması gereken 10 önemli kuralı şu şekilde sıraladı: