Ekonomi

Facebook ile küçük işletmenizi büyütmeniz için 10 ipucu

Facebook, Türkiye’deki KOBİ’lerin Facebook ile müşterilerine doğru zamanda, doğru yerde ulaşmaları ve işletmelerini büyütmeleri için 10 önemli ipucu sunuyor.

111

44 milyondan fazla kullanıcısı ile Facebook, Türkiye’deki küçük işletmeler için de olmazsa olmaz bir platform haline gelmiş durumda. Dünyada 111 milyondan fazla kişi Facebook üzerinde Türkiye’deki bir işletme ile bağlantı halinde bulunuyor.

Facebook Ocak 2017’de, Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD) ve Dünya Bankası işbirliği ile Türkiye’nin de içinde bulunduğu 33 ülkede, KOBİ’lerin faaliyet gösterdiği ekonomik ortamın mevcut durumunu ve geleceğini; küçük işletmelerin duyarlılıklarını, faaliyetlerini ve sorunlarını anlamak adına Future of Business (İş Dünyasının Geleceği) anketini gerçekleştirmişti. Söz konusu araştırmada Türkiye ile ilgili elde ettiği iç görülerden yola çıkan Facebook, Türkiye’deki KOBİ’lerin Facebook ile müşterilerine doğru zamanda, doğru yerde ulaşmaları ve işletmelerini büyütmeleri için 10 önemli ipucu sunuyor: