Borsadaki derbiyi Fenerbahçe kazandı

Fenerbahçe derbi başlamadan kazandı! Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi piyasalardan Fenerbahçe'ye, güven veren bir destek geldi. Borsa İstanbul'da geçen yıl, tüm zamanların en yüksek performansını gösteren Fenerbahçe'nin hisseleri, derbi öncesi son işlem gününde tavan yaptı.

Borsa İstanbul'da geçen yıl, tüm zamanların en yüksek performansını gösteren Fenerbahçe'nin hisseleri, derbi öncesi son işlem gününde tavan yaptı. Borsa'daki ezeli rekabette Fenerbahçe'ye yakın bir eğri gösteren Galatasaray'ın hisseleri de yüzde 4,62 değer kazanarak haftayı tamamladı.   

HERKES MERAKLA MAÇIN SONUCUNU BEKLİYOR

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki ezeli rekabette, herkes merakla Pazar günü oynanacak maçın sonucunu bekliyor. Galatasaray Kadıköy'e lider gidecek ve bu ünvanını korumaya çalışacak. Borsa İstanbul'da ise liderlik Fenerbahçe'de. Fenerbahçe A.Ş.'nin 1 yıllık performansı Galatasaray'dan yüzde 15 daha yüksek olarak gerçekleşti. Derbi öncesi son işlem gününde de yatırımcısına en çok kazandıran Fenerbahçe oldu. Borsa İstanbul'da işlem gören Fenerbahçe Futbol AŞ'nin hisseleri, Cuma günü tavan yaparak yüzde 9.89 değer kazandı. Borsa'da Perşembe günü yaşanan tarihi çöküşte 72 liradan 66 liraya gerleyen Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin hisseleri, dün tekrar 72 lira seviyesine yükseldi. Galatasaray Sportif A.Ş. hisseleri ise derbi öncesi yüzde 4.62 değer kazandı.

2022'NİN KAZANANI FENERBAHÇE OLDU

Öte yandan Borsa İstanbul'da işlem gören Fenerbahçe Futbol AŞ'nin hisseleri 2022 yılında yüzde 158,9 değer kazanarak tüm zamanların en iyi yıllık performansını sergiledi. Fenerbahçe'nin hisse fiyatı da 85,00 lira ile geçen sene tarihi zirveyi gördü. Fenerbahçe, hem yeşil sahalarda hem de borsada yatırımcısını sevindirdi.

GALATASARAY'IN FENERBAHÇE İLE ZİRVE MÜCADELESİ

Yatırımcısına yüzde 143,4 kazandıran Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin 2010 yılından bu yana en iyi performansını sergiledi. Ligde Fenerbahçe'yle zirve mücadelesi veren Galatasaray'ın hisse fiyatı ise 9,59 lira ile 2011 yılından bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Borsa İstanbul'daki spor endeksi de, geçen yıl yüzde 66,3 değer kazandı. Spor endeksi de böylece ile 2022 yılında 2.102,03 puan seviyesine ulaşarak tarihi zirveyi gördü.

Parasının kıymetini bilen ünlü isimlerParasının kıymetini bilen ünlü isimlerÜlkemizde aşırı derecede para harcayan sayısız ünlünün yanı sıra parasını idare etme konusunda oldukça dikkatli ve tutumlu davranan ünlüler de var. Milyonların sevdiği o ünlü isimler ve para ile ilgili ilginç açıklamaları…

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800