Çağla Şıkel'in çanta tercihi çok tartışıldı!

Ünlü model Çağla Şıkel, israfı sevmediğini ve harcamalarına çok dikkat ettiğini, marka takıntısının da olmadığını söyledi. Sözlerine yorum yağdı, kimi Şıkel'e hak verirken, inandırıcı bulmayanlar da oldu.

Çağla Şıkel, ‘İşin Aslı’ programına konuk olmuş, tasarruf ile ilgili düşüncelerini ve alışverişteki tercihini anlatmıştı.  

Şıkel, israfı sevmediğini belirterek şunları söyledi: "Marka takıntım yok. Bir çantayı aldım, çok para verdim. Birinci gün kızlara gösterdim; ikinci, üçüncü, dördüncü gün? O çanta herhangi bir çanta oluyor. O paraları hayatta vermem. Ben parayı zor kazanıyorum, köpek gibi çalışıyorum." 

Şıkel programda karın kaslarının sırrını da verdi. Şıkel "Kas hepimizin vücudunda var. Benim kaslarımın görünür olmasının sebebi önünde bir şey olmaması" dedi.

"Makarna, pilav, köfte, İskender, pizza, kokoreç yiyorum. Patates kızartmasına ölüyorum. Haftada bir gün yiyorum ama ertesi gün sporumu yapıp dengeli beslenmeye çalışıyorum" diyen Çağla Şıkel şöyle konuştu: "Kötü beslenirsem, yağlanma olursa o kaslar görünmüyor. Ameliyatla six pack yaptırılmaz." 

ÇANTA KONUSUNDA FARKLI YORUMLAR  

Çağla Şıkel’in tasarruf konusundaki sözlerine şu yorumlar yapıldı…

goksingol1: En ünlü odalar dolusu başka markaları aldığını çok iyi biliyoruz, çanta örneği trübüne oynamış. Onun markalar aldığını giydiğini görüyoruz. Alsın da çalışıyor hakkıdır. Herkes alnının teri kadar en iyi şeyleri hak eder.

Fundardva: İnsan ne iş yaparsa yapsın alın teri alın teridir. Bütçesine göre en ucuz çantayı alıyor olabilir.

Casper_bird: üç gün sonra sıradan olacak bişey için lüks harcama yapmam diyor. Başka şeylere yatırım yapmak daha akıllıca.

Yinedemerhaba: Dolap dolap çantaları ayakkabıları olanlarda çok seviyorlar böyle sallamayı nedense.

cansu_gaye: İyi de odasını çekiyor, görüyoruz. Gayet de alışveriş meraklısı bir kadın.

Hem iyi giyinmek hem de tasarruf etmek mümkünHem iyi giyinmek hem de tasarruf etmek mümkünStilinizden ödün vermeden kıyafet harcamalarınızdan nasıl tasarruf edebileceğinizi biliyor musunuz? O zaman doğru yerdesiniz!

 

Etiketler Tasarruf çanta
Yorumlar
Kalan Karakter 800