Kıyafetinizi yeni gösterecek taktikler!

Az ama öz kıyafetler ve aksesuarlarla çok sayıda kombin yapabilirsiniz. Peki bu kıyafetleri yeni gibi göstermenin yolu nedir?

Güncelleme:

BİLİNÇLİ SEÇİMLER
Kaliteli giysiler yıllar boyunca giyilebilir. Kıyafet alırken kumaş kalitesine, ne kadar süre giyebileceğinize dikkat ederek satın alın ancak bilinçli olmayan harcamalar yapmayın. 'İstek mi yoksa ihtiyaç mı?' sorusu bir şey satın alırken her zaman aklınızda olsun.

ARALIKLI GİYİN
Her gün en sevdiğiniz kıyafetinizi giymek isteseniz de, kumaşın şeklini geri kazanması için zaman vermek gerek. Özellikle spor kıyafetleriniz gibi elastik kıyafetlerinizde ev ayakkabılarınızda buna özen edin.

DÖNÜŞTÜRÜN
Bir süredir kullandığımız kıyafetlerden sıkılmış ama paylaşmaya, elden çıkarmaya kıyamıyor olabiliriz. Bir düşünün... Belki kıyafetinizin üzerine işleyeceğiniz motifler, boncuklarla kıyafetinizin enerjisini değiştirerek el emeğinizle farklı bir tarz oluşturabilirsiniz. Hem de bunu son derece tasarruflu bir yolla yapmış olursunuz.

İŞ KIYAFETİNİ GÜNLÜK KIYAFETE ÇEVİRMEYİN
İş kıyafetlerini yeni tutmak için, mümkün olduğunca az giyin. İşten eve geldiğinizde hemen çıkarın. Açıkçası, iş elbiselerinizi ne kadar az kullanırsanız, o kadar az aşındırırsınız. Gömleklerinizin, takım elbiselerin temizleme talimatlarına dikkat edin.

KIYAFETLERİ KATLAYIN
Şekillerini korumak için kazakları ve diğer esnek kumaşlı kıyafetlerinizi katlayın, askıya asmayı tercih etmeyin.

TEL ASKIDAN UZAK DURUN
Tel askılar kıyafetlerin omzuna baskı uygular; ipek ve pamuk gömlekler kolayca yırtılabilir. Bunun yerine tahta ya da plastik askıları tercih edin.

Hayatınızı sadeleştirmenin yollarıEmekliliği planlarken, faturaları öderken, hedeflere ulaşmaya çalışırken, hayat bazen yoğun ve dolayısıyla yorucu olabiliyor. Bu nedenle de ‘sade bir yaşam’ sürdürmeyi öğrenmek kimilerine ilaç gibi geliyor.

 

Etiketler kıyafet
Yorumlar
Kalan Karakter 800