Survivor 2023 yarışmacıları ne kadar ücret alıyor?

Survivor 2023 yarışmacılarının alacakları haftalık ücretler açıklandı. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında açıklanan Survivor yarışmacılarının haftalık olarak alacağı ücretler şöyle…

1 12 SURVİVOR’DA EN ÇOK KAZANAN ÜNLÜ KİM?
SURVİVOR’DA EN ÇOK KAZANAN ÜNLÜ KİM?

Survivor 2023 ünlülerinin 30 bin TL'den başlayıp, 180 bin TL'ye varan haftalık ücretleri...

2 12 Seçkin Piriler- 30 BİN TL
Seçkin Piriler- 30 BİN TL

Survivor 2023 ünlüler takımı yarışmacısı Seçkin Piriler, 1980 İstanbul doğumlu. 1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında Azra Akın'ın ardından ikinci seçildi. Yarışmanın ardından mankenlik ve modelliğe başladı. Dünyaca ünlü markaların defilelerinde yer aldı. Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi Türk filmlerinde yardımcı rol aldı.

2003 yılında "Kırmızı Pabuçlar" adlı bir albüm çıkardı. Müzik programı ile sinema programı sundu ve reklamlarda rol aldı. Kenan Doğulu’nun "Kime Ne" müzik klibinde oynadı. İstanbul Moda Akademisi'nde eğitim gördükten sonra koleksiyon tasarımları hazırlamaya başladı. Piriler, televizyon çalışmalarına halen devam ediyor.

2010’da dört yıldır birlikte olduğu Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlendi. Hakan ve Volkan adında iki oğlu var. 2016’da Tangöze ile anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

3 12 Zeynep Alkan- 30 BİN TL
Zeynep Alkan- 30 BİN TL

Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızı olan Zeynep Alkan (24), çocuk yaşlarından itibaren ekranlarda çeşitli roller üstlendi. Zeynep Alkan, babası Hamdi Alkan ile daha önce 3 dizi ve 1 sinema filminde birlikte çalıştı. Zeynep Alkan, sosyal medya fenomeni olarak da tanınıyor.

4 12 Barış Telli- 30 BİN TL

Barış Telli, 1989 yılında Kırıkkale'de doğdu. 2005 yılında lise öğrencisiyken Karagücü Ampute Futbol Takımı ile hocası Murat Altıntaş sayesinde tanıştı. 2009 yılında 49 golle Ampute Futbol Süper Ligi gol kralı oldu. 2009 yılında tanıştığı spor adamı Hadi Neşet Türkmen'in desteğiyle 2012 yılında özel koşu protezine kavuştu.

2013 Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda 100m koşu, yüksek atlama ve uzun atlamada üç altın madalya kazandı ve ülkesini milli atlet olarak temsil etmeye başladı. 2014 yılında, sanatçı Hülya Avşar'ın desteğiyle aldığı yeni proteziyle yüksek atlamada Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazandı ve Türkiye rekoru kırdı.

Aynı yıl, Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı ile dördüncü kez Dünya üçüncülüğünü kazanan Barış, 2015 yılına gelindiğinde Türkiye'nin ilk bedensel engelli beden eğitimi öğretmeni oldu. 2016'da, tekerlekli sandalye tenisi'ne başladı ve çiftlerde Türkiye Şampiyonu oldu.

2017 yılında Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı ile 50.000 taraftarın önünde Avrupa şampiyonluğunu kazanma gururunu yaşadı. Aynı maçın ardından verdiği klasikleşmiş pozu ile yılın fotoğrafı ödülünü kazandı.

2018 yılında, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ev sahibi adayı Türkiye'nin Spor Tanıtım Elçisi, 2019 yılında UEFA tarafından Equal Game Tanıtım Elçisi, 2020 yılında ise Össur Marka Elçisi olarak seçildi.

5 12 Elanur Pat- 45 BİN TL

Survivor 2023 fenomenler takımı yarışmacısı  Elanur Pat, 0 Aralık 2000 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Ordulu olan Elanur, Yalova Üniversitesi'nde Bilgisayar Programcılığı ve Yazılım Mühendisliği bölümünde öğrenim gördü. "RunalexX" kullanıcı adıyla katıldığı Twitch’de kısa sürede ün kazandı. "Bela" şarkısıyla YouTube'da dikkat çekti. Elanur son olarak Exatlon Challenge’da mücadele etti.

Halil İbrahim Göker- 45 BİN TL

Çorumlu Halil İbrahim Göker (30)  15 Ağustos’ta 31 yaşını kutlayacak. Video paylaşım uygulaması Vine ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Göker, günümüzde ise YouTube ve Instagram üzerinden video paylaşımlarını sürdürüyor.

6 12 Kürşat Juan - 45 BİN TL
Kürşat Juan - 45 BİN TL

Kürşat Juan'ın gerçek ismi Kürşat Juan'dır, ınstagram TikTok ve YouTube gibi platformlarda yayınladığı videolarla adından szö ettiren genç fenomen 5 Mayıs 1999'da dünyaya geldi. İstanbul'da yaşayan ve 23 yaşında olan Kürşat Juan son olarak Türkiye Başarı Ödülleri'nde en iyi çıkış yapan TikToker ödülünün sahibi olmuştu.

7 12 Alper Rende- 45 BİN TL
Alper Rende- 45 BİN TL

İzmit'te dünyaya gelen Alper Rende (28) üniversite eğitimini Beykent Üniversitesi Yazılım Bölümünde tamamladı. Rende, sosyal medyaya 2013'de Vine isimli uygulamaya Ailesi, arkadaşları ve sevgilisi ile video çekerek girdi. 2016’da ‘Türk Lokumu’, 2017 yılında ‘Oha Diyorum’ ve ‘Çılgın Kolej’, 2019'da Enes Batur ‘Gerçek Kahraman’ ve ‘Sar Başa’ filmlerinde rol aldı.

2018 yılında kendi kanalını açan Rende, 2020 yılında İzole isimli şarkısını çıkardı. YouTube'da çektiği Kaçış isimli video serisinin özel bölümlerini Exxen platformundan yayımlarken diğer bölümleri ise kendi kanalından yayınlıyor.

8 12 Chaby Han- 45 BİN TL
Chaby Han- 45 BİN TL

Survivor'da Fenomenler takımından Chaby Han, 15 Haziran 1992 yılında Güney Kore'de dünyaya geldi. ATV ekranlarında yayınlanan "Elin Oğlu" yarışması ile tanınan Chaby, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde eğitim aldı.

Chaby Han ve ailesi 2007 yılında babasının işi nedeniyle Türkiye'ye yerleşti. 2017 yılında Türkiye'de "Ayla" filminde "Sung Joon" karakterini oynadı. Chaby, YouTube kanalı üzerinden içerikler üretiyor.

9 12 Murat Eken- 50 BİN TL

Murat Eken 1980 yılında dünyaya geldi. Koç Özel Lisesi'ni bitirip, New York'ta Rensselaer Politeknik Enstitüsü'ne başladı. 3. sınıfta makine mühendisliği bölümünü yarıda bırakıp Türkiye'ye dönerek Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuvar tiyatro bölümünde eğitim almaya başladı.

Haldun Dormen ve Müjdat Gezen'in yönettiği çeşitli oyun ve müzikallerde rol aldı. Şu an BKM Mutfak oyuncuları bünyesinde sahneye çıkmaktadır. Oyuncu Burcu Biricik’in kuzenidir.

10 12 Ümit Erdim - 60 BİN TL

Ümit Erdim, 1985’te Kocaeli'de dünyaya geldi. Eğitimini İzmit'te tamamladı. 1998-2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda oynadı. Burada tanıştığı Caner Özyurtlu ile beraber İstanbul'a geldi. Özyurtlu ile Moda'da bir ajansa kaydoldular. Böyle mi Olacaktı adlı dizide konuk oyuncu olarak başladığı kariyerine Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena adlı dizilerle devam etti.

Can Dostum adlı köpek eğitim yarışmasında birincilik elde etti. İstanbul'da bir lokanta işlettiği bilinen Erdim, "Benzemez Kimse Sana" programında jüri üyeliği de yaptı. 2019'dan itibaren pilotluk eğitimi alıyor. Oyuncu, 2017 yılından bu yana Seda Erdim ile evlidir.

11 12 Yusuf Güney- 95 BİN 600 TL
Yusuf Güney- 95 BİN 600 TL

Yusuf Güney, 1984’te Trabzon'da dünyaya geldi. Gümüşhaneli olan Güney, 14 yaşına kadar Trabzon’da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte Londra’ya taşındı.

Çalıştığı bir şirkette genç yaşta pazarlama müdürlüğü yaptı. 2006’nın haziran ayında Türk pop müzik sanatçısı Rafet El Roman’ın Londra’da verdiği bir konserinde sanatçıyla tanışmasıyla müzik dünyasına ilk adımlarını attı.

O günden beri beste çalışmalarını hızlandırdı ve 2008 yılında ilk bestesi “Aşk-ı Virane” Rafet El Roman’ın 2008 tarihli albümü Bir Roman Gibi’de kendine yer buldu. Rafet El Roman ile bu şarkıda bir düete imza atan şarkıcı, bu parçaya çekilen video klipte de sanatçıya eşlik etti. Şarkı oldukça başarılı oldu ve Billboard Türkçe Top 20 Listesi’nde tam 17 hafta bir numarada kaldı. 2009 yılında düzenlenen geleneksel Kral TV Video Müzik Ödülleri’nde de bu şarkı, “Yılın Şarkısı” seçildi.

12 12 Berdan Mardini - 180 BİN TL
Berdan Mardini - 180 BİN TL

Berdan Mardini, 1978'de Diyarbakır'da doğdu. Babasının tayini çıkınca, ailesiyle birlikte Isparta'nın Gelendost ilçesine taşındı. İlkokul üçüncü sınıfa Gelendost'ta devam etti. Okulda oynadığı piyes, tiyatro gibi sanat alanlarında sesinin güzelliği çevresi tarafından fark edildi.

Bir iki yıl Bakırköy'de sahne aldıktan sonra Etiler Zorba Taverna haftanın bir günü türkü gecesi yapmasını istemişti. Pazar günleri orada çıkmaya başladı. Bir dönem sonra şu sıralar da sahne aldığı yer olan Taksim Mektup Bar'da çıkmaya başladı. Sahne yıllarına başladıktan sonra kendisinden iki yaş büyük olan abisi de gitar çalmaya başlayarak Berdan'a sahnede eşlik etmeye başladı. Nihayet profesyonel çalışması 2000 yılının kasım ayında piyasaya çıktı. Albümü Canan Prodüksiyon tarafından yapılmıştı.

Ama gerek yapım hatası gerekse tanıtım hatası kitlelere onu ulaştıramamıştı. Bu albüm kendisi için iyi bir tecrübe oldu. 2000 yılından 2002 yılına kadar bu anlamda mücadele verdi ve sonunda istediği albümü yaptı.

Yorumlar
Kalan Karakter 800